By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Ο Καρυπίδης ποτέ δεν υπήρξε μπροστινός του Αρβανιτίδη»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Καρυπίδης ποτέ δεν υπήρξε μπροστινός του Αρβανιτίδη»

Τhessports
Last updated: 17/02/2016 21:24
Τhessports
Share
SHARE

Σε ραδιοφωνικό σταθμό φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του Θόδωρου Καρυπίδη, Άρης Μαστρογιάννης, και μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Αρβανιτίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Μετρόπολις: 

Για την αγωγή: «Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ποτέ δεν υπήρξε μπροστινός του Αρβανιτίδη ο Καρυπίδης. Δεν έχει καμία σχέση η αγωγή με τη Βέροια και τον Άρη. Είναι ανεξάρτητα πράγματα. Είναι οφειλή που απέκρυψε ο Αρβανιτίδης. Η εταιρεία με τα Σούπερ Μάρκετ είχε υπογράψει μια εγγύηση για μια άλλη εταιρεία του Αρβανιτίδη, την εταιρεία “Mαρία”, η οποία έχει στην ιδιοκτησία της κάποια ακίνητα. Αυτή η εγγύηση δεν φαινόταν στα βιβλία της εταιρείας. Αποδείχθηκε ότι ήταν εγγύηση που έφτανε στο ποσό των 14 εκατομμυρίων και για το ποσό αυτό φαίνεται να έχει εγγυηθεί η εταιρεία των Σούπερ Μάρκετ και οφείλει σήμερα ως εγγυήτρια των Σούπερ Μάρκετ, ενώ αυτό το έχει αποκρύψει. Ήταν κάποιες δηλώσεις ΦΠΑ που δεν ήταν σωστές. Δεν ήταν πραγματικές. Έγινε έλεγχος και βγήκαν αυτά. Αυτά φαίνονται. Όταν κάνεις τον έλεγχο δεν μπορείς να τα δεις όλα αυτά. Όταν ήρθε η εφορία και είδε ότι υπάρχει αυτή η διαφορά του ΦΠΑ, τότε το βεβαιώνει και το πληρώνεις».

Για την εγγύηση που προέκυψε: «Τα 14-15 εκατομμύρια είναι εγγύηση που δεν φαίνεται στα βιβλία. Οι εγγυήσεις δεν φαίνονται στα χαρτιά. Εμείς δεν το έχουμε πληρώσει, αλλά καλείται η εταιρεία να πληρώσει. Το Δημόσιο και το ΙΚΑ είναι ρυθμισμένα. Πληρώνονται ήδη. Ο Αρβανιτίδης χρώσταγε περίπου 30 εκατομμύρια και αμέσως έγινε ρύθμιση. Όταν βγήκε ο έλεγχος από την εφορία μπήκαν και αυτά στη ρύθμιση και πληρώνονται σήμερα. Και μετά μου λένε έχεις σφραγίσει επιταγή. Η αγωγή συζητείται στη Βέροια στις 13 Απριλίου. Έχουμε χρεωθεί 50 εκατομμύρια. Οι διαφορές ΙΚΑ και Δημοσίου ήδη μπήκαν στη ρύθμιση. Από τότε που πήρε ο Καρυπίδης τα Σούπερ Μάρκετ πληρώνει συνεχώς τη ρύθμιση του Δημοσίου και του ΙΚΑ. Την εγγύηση που είναι στην Άλφα δεν κλήθηκε ακόμα να την πληρώσει. Γιατί εκεί έχει μια ανταπαίτηση από κάποια ενοίκια η εταιρεία “Μαρία”, εκεί θα γίνει συμψηφισμός».

Για το αν θα υπάρχει ταμπέλα “Καρυπίδης” στα καταστήματα: «Πλέον θα υπάρχει ταμπέλα Σούπερ Μάρκετ Καρυπίδης, μπορεί να κάνει και μια συνεργασία, αλλά είναι στην ιδιοκτησία του Καρυπίδη. Αυτό είναι καλό βήμα γιατί ο Μαρινόπουλος δεν φρόντιζε να γεμίζουν τρόφιμα τα καταστήματα. Όσον αφορά με το Μαρινόπουλο, θεωρώ ότι στη θέση που ήταν ο Μαρινόπουλος, με δεδομένο ότι είχε το franchising και δεν τροφοδοτούσε τα καταστήματα, ήταν δεμένος ο Καρυπίδης. Δεν μπορούσε να σπάσει τη σύμβαση αυτή. Είναι σημαντικό να ελευθερωθεί από τη σύμβαση. Τα καταστήματα αυτά είναι μια μεγάλη αλυσίδα που έχουν αξία πολύ μεγάλη. Υπάρχουν καταστήματα με τεράστια αξία. Μέχρι στιγμής ήσουν υποχρεωμένος να ακολουθείς τη σύμβαση αυτή με βάση το τι θα κάνει ο Μαρινόπουλος. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι με τη σύμβαση του Μαρινόπουλου βγαίνει ενισχυμένος. Έχει πρόβλημα ο Μαρινόπουλος και θα τον τράβαγε κάτω. Όσον αφορά το χρέος του Αρβανιτίδη θα κριθεί στα δικαστήρια. Αφενός τα χρήματα που πληρώνουμε στο Δημόσιο και το ΙΚΑ, τα ζητάμε με την αγωγή αυτή. Αφετέρου το χρέος της Άλφα δεν έχει πληρωθεί, απλώς μας απέκρυψε την εγγύηση. Δεν ήταν περασμένη στα βιβλία για να ξέρουμε ότι έχουμε και αυτή την εγγύηση».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΑρβανιτίδηςΆρηςΚαρυπίδηςΜαστρογιάννης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Εγώ έχω 1,5 ψηλό και ο Άρης έχει 38…»
Next Article Νέο Audi A4 – Νέο, ωραίο, έξυπνο και πολύ ώριμο!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US