Επίθεση οπαδών σε ΣΥΡΙΖΑ

Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου επισκέφτηκαν χθες περίπου 30 άτομα, που φώναζαν συνθήματα υπέρ της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ και κατά της υποψήφιας περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, και του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι 30 οπαδοί διαμαρτύρονταν για τις δηλώσεις της Δούρου, που αφορούσαν το γήπεδο, που θέλει να κατασκευάσει η ομάδα τους στη Νέα Φιλαδέλφεια κι αφού πέταξαν φείγ βολάν υπέρ της κατασκευής του γηπέδου και κατά της Δούρου, αποχώρησαν.

Η Ρένα Δούρου και ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στο στόχαστρο των οπαδών της ΑΕΚ (και της ίδιας της ΑΕΚ) όταν αναφέρθηκε στο θέμα του υπό κατασκευή γηπέδου της Ένωσης και στα 20 εκατομμύρια ευρώ, με τα οποία συμμετέχει στην κατασκευή του η Περιφέρεια Αττικής, με πρωτοβουλία του απερχόμενου Περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρού.

«Για μια ακόμα φορά, βλέπουμε τους φιλάθλους ως δεξαμενές άντλησης ψηφοφόρων. Ο λόγος που δεν ξανακούσαμε γι’ αυτό το γήπεδο από τον απερχόμενο περιφερειάρχη είναι πως τα λεφτά από τα κοινοτικά κονδύλια δεν μπορείς να τα δίνεις σε ημέτερους», δήλωσε η υποψήφια περιφερειαρχης Αττικής.

Από την πλευρά της ΑΕΚ και της Περιφέρειας Αττικής, διέρρευσε ότι τα 20 εκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής χωρίς να υπάρχει καμία εμπλοκή, οπότε δεν υπάρχει κανένα ψεγάδι στην όλη διαδικασία.