By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Δίωξη σε Μελισσανίδη και Κασάμι!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUEΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίωξη σε Μελισσανίδη και Κασάμι!

Τhessports
Last updated: 22/02/2016 16:36
Τhessports
Share
SHARE

Τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, αλλά και οι δηλώσεις του Παϊτιμ Κασάμι αναμένεται να δημιουργήσουν προβλήματα στις δυο ομάδες. 

Αυτό γιατί από τον εισαγγελέα Στέφανο Μπαξεβάνη ασκήθηκε δίωξη στους  Μελισσανίδης και Κασάμι για τις δηλώσεις τους και αναμένονται οι…καμπάνες.

Αναλυτικά:

– Εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη (Προέδρου εν τοις πράγμασι) της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ, διότι δυσφήμησε το άθλημα του ποδοσφαίρου προβαίνοντας δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις, εις βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Διαιτησίας, Διαιτητών), προκαλώντας, έτσι, στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξιώσεως και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση εκ μέρους του κοινού προς παρακολούθηση των αγώνων ποδοσφαίρου και προσελεύσεως στα γήπεδα. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 3 και 4, 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

– Εις βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, νομίμως εκπροσωπουμένης και του ΠΑΙΤΙΜ ΚΑΣΑΜΙ, ποδοσφαιριστή της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, διότι δυσφήμησαν το άθλημα του ποδοσφαίρου προβαίνοντας δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις, εις βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Διαιτησίας, Διαιτητών, Υπεύθυνου άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων), προκαλώντας, έτσι, στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξιώσεως και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση εκ μέρους του κοινού προς παρακολούθηση των αγώνων ποδοσφαίρου και προσελεύσεως στα γήπεδα. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 3 και 4, 6, 7, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

 

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Στους πάγκους ο Γιαννακόπουλος!
Next Article Χωρίς κόσμο λόγω… ΑΕΚ!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US