“Στον Ηρακλή υπάρχουν προδότες”

Ο Γκιγιέρμο Όγιος έμεινε στη θέση του, κοουτσάρισε και σήμερα τον Ηρακλή στη νίκη επί της Ζακύνθου, με την οποία οι κυανόλευκοι μπήκαν στα πλέι οφ, και λίγο αργότερα, στην αίθουσα τύπου, όπου εμφανίστηκε με ένα λευκό κασκόλ του Ηρακλή, με το οποίο κοουτσάρισε, είπε απίστευτα πράγματα, τα οποία θα συζητηθούν.

Μίλησε για προδότες, για απατεώνες, για κάποιους ανθρώπους που πήγαν να ποδοπατήσουν τη σημαία του Ηρακλή, και άλλα… ωραία! Οι μπηχτές για την ιδιοκτησία και αυτούς που συνηγόρησαν στην απομάκρυνσή του μέσα στην εβδομάδα, ήταν φοβερές!

Αναλυτικά τα όσα (φοβερά) είπε ο Αργεντίνος :

«Αρχικά, θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Ανέστη, που πήρε τον πανελλήνιο τίτλο στο τάε κβον ντο και μας αφιέρωσε το μετάλλιό του. Ευχαριστώ την ομάδα για ΄σα έχει κάνει μέχρι σήμερα, αλλά κρατάω αρκετά πράγματα που έχουν συμβεί.

Πριν μπούμε στο γήπεδο, ένας κύριος αγόρασε πορτοκαλάδες και περίμενε να μας τις δώσει. Ένας μικρό παιδί, μου έδωσε ένα κασκόλ του Ηρακλή. Όλη αυτή την αγάπη του κόσμου, δεν μπορείς να την περιγράψεις με λέξεις.

Μιλάμε για ανθρώπους, που είναι της οικογένειας του Ηρακλή, γι΄ αυτούς ο Ηρακλής είναι το σπίτι τους. Κι υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, που δεν αξίζουν να είναι σ΄ αυτό το σπίτι, γιατί είναι προδότες.

Μένω με την προσπάθεια, που έκαναν όλοι οι παίκτες και το προσωπικό, αλλά και οι οπαδοί μας. Έγινε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση από τη δική μας πλευρά, δεχτήκαμε ένα γκολ, που ήταν ένα δυνατό χτύπημα, αλλά αυτά τα χτυπήματα έρχονται από ψηλά, από τον Θεό και την Παναγιά, για να ξεπερνάς τις δυσκολίες και να δυναμώνεις. Η ομάδα συνέχισε, έτσι ήρθε η ισοφάριση και η νίκη. Αξίζαμε να κερδίσουμε.

Παίξαμε με μία σκληρή ομάδα, που έπαιξε δυνατά, και ήρθε εδώ για να κυνηγήσει κάθε μπάλα, σα να ήταν η τελευταία. Και πολύ καλά έκανε. Έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Να υπάρχει υγεία.

Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα, μακάρι να καταφέρουμε να δώσουμε στον κόσμο και στον Ηρακλή, αυτό που αξίζει.

Θα υπάρχουν κάποια προβλήματα, το πρόβλημα του Μπάμπα δεν ξεπερνιέται, ο Λίμα έκανε επέμβαση, σήμερα κάποιοι παίκτες έβγαλαν με δυσκολία το παιχνίδι. Θα αναλύσουμε την κατάσταση.

Έχουν συμβεί πολλά άγρια πράγματα, τα οποία μας έκαναν πιο δυνατούς. Και κάνουν την ομάδα να δείχνει ότι έχει υγεία. Αν πρέπει να γίνουν αλλαγές, ότι χρειαστεί να αλλάξει, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κερδίσαμε πάρα πολλά. Έπεσαν οι μάσκες με κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις, που έγιναν από ανθρώπους, που ποτέ δεν ήταν μπροστά. Αυτά δεν αξίζουν στον σύλλογο. Η σημαία της ομάδας έχει ιδανικά, τιμιότητα και αξιοπιστία. Και κάποιοι προσπάθησαν να την ποδοπατήσουν την σημαία του συλλόγου, πέρα από το προσωπικό που έγινε.

Μία κίνηση από 3-4-5 ανθρώπους, δεν μπορεί να λερώσει την τεράστια ιστορία του συλλόγου

Μένω με το καλό κομμάτι, μένω με το μετάλλιο που κέρδισε ο ανεστης και το αφιέρωσε στην ομάδα.

Και με κόσμο και τη στήριξη, που μας παρέχει. Ο σύλλογος έχει τεράστιο συναίσθημα και πολλοί απέδειξαν ότι δεν το καταλαβαίνουν.

Εγώ και η ομάδα θα αφήσουμε την ψυχή μας. Μας ταπείνωσαν, είχαμε απάτες συνέχεια. Συνέχεια απάτες, ηθικές απάτες.

Είναι τιμή μου, που είμαι εδώ, είμαι πάντα τίμιος και μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια. Η τιμιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη»