Πληρώθηκε ο Δώνης

Σήμερα το διαιτητικό δικαστήριο έβγαλε την απόφαση για την υπόθεση Δώνη, η οποία προβλέπει ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει την υποχρέωση να καταβάλει τα οφειλόμενα στον 43χρονο προπονητή μέχρι τις 7 Απριλίου, διαφορετικά θα πρέπει να υποστεί τις κυρώσεις, που είναι μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών στα επόμενα παιχνίδια.

Το ποσό που πρέπει να πληρωθεί μέσα σε 7 μέρες με βάση αυτή την απόφαση είναι 287.845 ευρώ, που αντιστοιχούν στα χρήματα, που θα έπρεπε να πάρει ο Δώνης μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Η απόφαση τα χρήματα των συνεργατών του, καθώς οι δικές τους υποθέσεις δεν έχουν τελεσιδικήσει.

Σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέβαλε στον Γιώργο Δώνη το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού. Για την ακρίβεια, του πλήρωσε τα χρήματα, που κέρδισε με τις δικαστικές αποφάσεις μέχρι τις 31/12/2014 και μέσα στις επόμενες 7 μέρες θα του καταβάλει και τα χρήματα που αντιστοιχούν στον Ιανουάριο του 2014.

Ο λόγος που έγινε αυτό σήμερα δεν είναι η δικαστική απόφαση, αλλά το γεγονός ότι σήμερα λήγει η προθεσμία για να πληρωθούν οφειλές μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013, για την αδειοδότηση της νέας σεζόν.

Για την ακρίβεια, αν ο ΠΑΟΚ δεν κατέβαλε τα χρήματα στον Δώνη δεν θα έπαιρνε άδεια για τη νέα σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να κάνει μεταγραφές το καλοκαίρι και φυσικά, δεν θα μπορούσε να παίξει στην Ευρώπη!

Τακτοποιώντας αυτή την εκκρεμότητα, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τον φάκελό του, ο οποίος φυσικά είναι υποδειγματικός επί Σαββίδη και δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα.