Αυτοί θα ξεκινήσουν αύριο…

Το πλάνο του Γιώργου Γεωργιάδη είναι συγκεκριμένο και δεν αναμένονται εκπλήξεις σ’ ότι αφορά τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το αρχικό σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι περισσότεροι βασικοί πήραν ανάσες, ο Κατσουράνης που προορίζεται για την ενδεκάδα αποθεραπεύτηκε και είναι έτοιμος, άρα λίγο πολύ το σχήμα δεν θα κρύβει εκπλήξεις για τον Μίτσελ. Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και για τον Γεωργιάδη, καθώς και στον Ολυμπιακό θεωρούνται σχεδόν σίγουροι οι 11 που θα ξεκινήσουν στον αυριανό πρώτο ημιτελικό.

Για τον ΠΑΟΚ η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Γλύκο, Σκόνδρα, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλα, Κάτσε, Κατσουράνη, Νάτχο, Λούκας, Στοχ και Αθανασιάδη.

Ο Γιάννης Σκόνδρας φαίνεται να προτιμάτε από τον Γεωργιάδη, καθώς μπορεί να τα πάει καλύτερα από τον νεαρό Κίτσιου πάνω στο μαρκάρισμα του Πέρεθ, ενώ με τον Κάτσε σε ρόλο αμυντικού κόφτη στα χαφ, οι Κατσουράνης και Νάτχο θα έχουν πιο δημιουργικό ρόλο στη μεσαία γραμμή. Ένα ερωτηματικό είναι σε ποια πλευρά θα ξεκινήσουν Στοχ και Λούκας.

Ενδεχομένως ένα από τα τρικ του Γεωργιάδη να είναι και η χρησιμοποίηση του Σλοβάκου στο δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής και του Ισπανού στην αντίθετη πλευρά. Ίδωμεν…

Πολλοί αναρωτήθηκαν για την παρουσία τριών αριστερών μπακ στην αποστολή, αλλά υπάρχουν πολλές και λογικές εξηγήσεις για την παρουσία Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλου στην 19αδα του ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός χαφ, ο Τζαβέλλας αν χρειαστεί μπορεί να μετακινηθεί στα στόπερ της άμυνας, ενώ ο Σπυρόπουλος πήγε καλά τελευταία και ο Γεωργιάδης ήθελε να τον έχει στην αποστολή.

Ο Μίτσελ πήρε μαζί του τόσο τον Χαβιέρ Σαβιόλα, όσο και τον Νταβίδ Φουστέρ, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, άφησε έξω αναγκαστικά (πρέπει να έχει δύο ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 1993 και μετά) ο Πάουλο Μασάντο, αλλά ούτε ο Σαβιόλα, ούτε ο Φουστέρ αναμένεται να ξεκινήσουν για τον Ολυμπιακό.

Η πιθανή αρχική ενδεκάδα για τους «ερυθρόλευκους» θα αποτελείται από τους: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέβας, Μαρκάνο, Μανωλά, Μανιάτη, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Πέρες, Κάμπελ, και Βαλντέζ.