«Ο σκληροπυρηνικός της Θύρας 13»

Αρνητικός πρωταγωνιστής στην επικαιρότητα έγινε από χθες ο γιος του Παναγιώτη Μπαλτάκου, Δημήτρης, που σαν μαινόμενος ταύρος, μετά τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας του πατέρα του με τον Ηλίας Κασιδιάρη, όρμησε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή βρίζοντας χυδαία και χτυπώντας όποιον έβρισκε μπροστά του: έναν συνεργάτη της Χρυσής Αυγής και τους βουλευτές Αρβανίτη, Κουκούτση και Ματθαιόπουλο.

Όπως δημοσιεύουν τα “Νέα”, ο υιός Μπαλτάκος είναι πλέον αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, μετά τις μηνύσεις που του υπέβαλε η Χρυσή Αυγή, ενώ είναι υπόλογος και απέναντι στο Λιμενικό, αφού εις βάρος του διατάχθηκε ΕΔΕ και τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Πάντως, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι μετά το βίαιο επεισόδιο ο Δημήτρης Μπαλτάκος, φυγαδεύτηκε από αστυνομικούς και αποχώρησε ανενόχλητος από τη Βουλή.

Πατέρας και γιος Μπαλτάκος έχουν κοινό σημείο αναφοράς τον Παναθηναϊκό: ο πρώτος είχε διατελέσει νομικός σύμβουλος της ομάδας, ενώ ο γιος είναι μεταξύ των πλέον φανατικών οπαδών –δίνει το «παρών» στους «σκληρούς» της Θύρας 13.
Μάλιστα, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Μπαλτάκος συχνάζει σε στέκια οπαδών του Παναθηναϊκού στους Αμπελοκήπους. Παράλληλα, ασχολείται με πολεμικές τέχνες και ιδιαίτερα με το kick boxing.

Επίσης, από χθες κυκλοφορούν πολλά σχόλια για το ποιος είναι ο γιος του Μπαλτάκου σε πολλά φόρουμ φίλων του Αρη, καθώς όλοι θυμήθηκαν την… δράση του στον τελικό του ΟΑΚΑ το 2010, όταν ως «σεκιούριτι» απαθανατίστηκε να πετάει ένα καπνογόνο προς άγνωστη κατεύθυνση και με άδειες κερκίδες πίσω του, καθώς βρισκόταν στην «νεκρή ζώνη» του γηπέδου πριν την έναρξη του τελικού.