Από τις Σέρρες, δίπλα στον Μπενίτεθ!

Η είδηση δείχνει πως αν τελικά κάτι το πιστεύεις και το αγαπάς τότε μπορείς να προχωρήσεις και να φτάσεις πολύ ψηλά. Ένα παιδί, όπως ο Χρήστος Ισαΐδης, κατάλαβε νωρίς μόλις στα 18 του πως δεν μπορεί να κάνει καριέρα ως ποδοσφαιριστής και αποφάσισε να καθίσει στον πάγκο, όχι όμως ως αλλαγή, αλλά ως προπονητής!

Το περασμένο καλοκαίρι και αφού αποφοίτησε από την σχολή προπονητών παίρνοντας το δίπλωμα UEFA Pro C ξεκίνησε στις ακαδημίες του Εθνικού Γαζώρου. Η εξέλιξη του νεαρότερου προπονητή στη χώρα μας, προκάλεσε έκπληξη και εντύπωση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μάλιστα ο Ράφα Μπενίτεθ τον κάλεσε, μέσω της UEFA, να παρακολουθήσει την δύο εβδομάδων προετοιμασία που θα κάνει η Νάπολι τον Ιούνιο!

Ο νεαρός Ισαίδης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro C και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Εθνικό Γαζώρου, δίπλα στον έμπειρο προπονητή της ομάδας Νέων Αθανάσιο Τερζή. Η ομάδα των Σερρών προχώρησε σε μια επένδυση για την άκρη του πάγκου, στο πρόσωπο του Χρήστου Ισαίδη.Αν και είναι μόλις 18 ετών, ο Χρήστος Ισαΐδης ανέλαβε το καλοκαίρι χρέη βοηθού προπονητή στην ομάδα Νέων του Εθνικού Γαζώρου.