Κωνσταντινέας: «Αλλοίωση αποτελέσματος»

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας ο διαιτητής που πλήρωσε με το κάψιμο του φούρνου του, μετά από ένα ματς Ξάνθη – Ολυμπιακός τον Ιανουάριο του 2012, μίλησε για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος με τις αποφάσεις του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στον πρώτο ημιτελικό. «Δεν χρωστάω σε κάνεναν και δεν φοβάμαι μην μου πετάξουν και πάλι καμία μπόμπα στο μαγαζί μου», είπε μεταξύ άλλων

«Δεν μπορεί να είδε μόνο του Στοχ και να μην είδε την δεύτερη κίτρινη στον Βαλντέζ και την αποβολή του Φουστέρ. Υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματα. Ποιες κάρτες του είπαν και ποιες δεν του είπαν. Βλέπουν, πλέον, τα μισά οι διαιτητές. Και μετά λοιδορούνται οι διαιτητές που εφαρμόζουν τον πειθαρχικό έλεγχο. Όπως έκανα εγώ σε ένα Ολυμπιακός – ΑΕΚ που έβγαλα επτά κάρτες για παραπτώματα. Για ποιους λόγους τους βάζουν τους επιπρόσθετους. Συνολικά 10 μάτια. Δεν είδε κανένας τους τίποτα», αναρωτήθηκε ο πρώην διαιτητής από την Καλαμάτα μιλώντας στον Arena FM 89,4.

Επίσης, ο Πέτρος Κωνσταντινέας υποστήριξε ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν έκανε κάτι το μεμπτό αμέσως μετά το γκολ που σημείωσε στο χθεσινό ημιτελικό. «Όχι δεν δημιουργεί πρόβλημα με τη μεταφορά της φάσης. Μόνο για καθυστέρηση και έχει ανάρμοστη συμπεριφορά, κάτι που δεν έκανε ο Αθανασιάδης. Εβαλαν έναν μη διεθνή σε ένα τέτοιο ματς; Ξέρει καλά τι έκανε η Επιτροπή διαιτησίας…».

Επίσης, αναρωτήθηκε για το τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Καλογερόπουλος και τι βαθμό θα τον βάλει ο Γιανναδάκης. «Θέλω να δω τι τιμωρία θα επιβληθεί στον Στοχ. Εγραψε κάτι για το ότι κλώτσησε την μπάλα στο φύλλο αγώνα;”. Χλεύασε επίσης τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη για τις 19 τελικές του Ολυμπιακού και την παρουσία του Κώστα Καραπαππά, υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο δίπλα στους πάγκους. “Αυτή είναι η ασυλία της ΕΠΟ”. Και πρόσθεσε με νόημα: “Αν τα γράψει όλα αυτά ο διαιτητής θα ξαναπαίξει όταν θα βγει η Ελλάδα από το μνημόνιο…”!

Ο Κωνσταντινέας θυμήθηκε και το περιστατικό του 2012 όταν δεν έδωσε ένα πέναλτι που ζητούσε ο Ολυμπιακός στο ματς με την Ξάνθη: «Θυμάστε τι έκανε ο Τοροσίδης στην Ελλάδα. Είναι παιχταράς και στη Ρόμα έχει γίνει παναγία…».

Τέλος επιτέθηκε στον Παναγιώτη Βαρούχα: “Για ποιον Βαρούχα μου μιλάτε, για αυτόν που έμπαινε στα αποδυτήρια και μιλούσε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού; Να πάει να φορέσει… τσαρούχια ο κ. Βαρούχας, να παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Που την είδε την προκλητική συμπεριφορά του Αθανασιάδη; Οι τηλεκριτικοί που ζούσαν από τα λεφτά της ΕΡΤ”!