«Αυτή η ομάδα δεν θα μείνει κάτω»

Μπορεί να ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά φαίνεται πως δέθηκε με τον Άρη. Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κανείς από τις τοποθετήσεις του Βασίλη Καραγκούνη στην ιστοσελίδα της NOVA.

-Βασίλη, τελειώνει σιγά-σιγά το φετινό «μαρτύριο» του Αρη, με προτελευταίο σταθμό την Τρίπολη.

« Εχουμε άλλες δύο αγωνιστικές και όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, όπως για παράδειγμα το ταξίδι με το λεωφορείο, θα παίξουμε ποδόσφαιρο και θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε».

-Επειδή το ανέφερες, το ταξίδι που έρχεται είναι πιο μακρινό και επομένως πιο κοπιαστικό, απ΄ ότι αυτό της προηγούμενης εβδομάδας στην Αθήνα.

« Δεν θέλω να σταθώ πολύ σε αυτό, γιατί ξέρω τις δυσκολίες που υπάρχουν. Θέλουμε να πάμε εκεί, να έχουμε διάθεση και να βγάλουμε την ψυχή μας στο γήπεδο, ώστε αυτό το κουραστικό ταξίδι να το κάνουμε χαρούμενοι».

-Εχετε συνειδητοποιήσει ότι ο Αρης υποβιβάστηκε;

«Το έχουμε συνειδητοποιήσει μόνο βαθμολογικά γιατί ο Αρης ποτέ δεν θα πέσει! Αυτό είναι ένα κακό που συνέβη φέτος και δεν νομίζω πως αυτή η ομάδα θα μείνει κάτω. Θα ξανασηκωθεί σίγουρα. Βέβαια, συνέπεσε με τα 100 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε, αλλά και πάλι νομίζω πως είναι μια κακή παρένθεση».

-Τι περιμένεις στην Τρίπολη;

« Ο Αστέρας, είναι από τις καλές ομάδες, αλλά αυτό δεν θα μας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, γιατί θα πάμε εκεί 100% συγκεντρωμένοι, όπως στο ματς με τον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, να βγάλουμε κάτι καλό και απ΄ αυτό το ματς».

-Εσύ, τι θα κάνεις τη νέα χρονιά;

« Να τελειώσουν πρώτα οι δύο αγωνιστικές που μένουν με τον Αρη. Να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι, να μ΄ έχει ο Θεός καλά και θα δούμε».

-Στον Ολυμπιακό ανήκεις, άρα επιστρέφεις.

« Ναι, γυρίζω στον Ολυμπιακό».