«Ελάτε την Κυριακή στο γήπεδο» (vds)

Ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται μόνο για τα αποτελέσματα, ενδιαφέρεται και για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, λόγω της κρίσης, αφήνει στην άκρη τις γιορτές και τα πανηγύρια και για τρίτη χρονιά διοργανώνει την «Ημέρα ΠΑΟΚ» με την συγκέντρωση τροφίμων μπροστά στο γήπεδο της Τούμπας. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα γιορτάσει τα 88 χρόνια ζωής, που συμπληρώνει στις 12 Απριλίου.

«Με τον ετήσιο εορτασμό της «ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΟΚ» αποτίνουμε φόρο τιμής σε αυτούς που ίδρυσαν τον ΠΑΟΚ, που μεγαλούργησαν τον ΠΑΟΚ, αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για τον ΠΑΟΚ, καθώς και όλους αυτούς που ο ΠΑΟΚ αποτελεί τρόπο ζωής και επηρεάζει την καθημερινότητα τους, και που όλοι αυτοί έκαναν τον ΠΑΟΚ την μεγαλύτερη αθλητική κυψέλη της Ελλάδας με πάνω από 5.000 αθλητές στην δύναμη του και σημαντικό πυλώνα της κοινωνικής και αθλητικής ζωής του τόπου», δήλωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης το μέλος του Δ.Σ και υπεύθυνος επικοινωνίας, Ακης Μπεκιάρης

as_paok001

Το μέλος του Δ.Σ, Άλκης Ησαϊάδης ανέφερε γιατί επελέγη ο συγκεκριμένος τρόπος εορτασμού: «Επιλέξαμε εδώ και μία τριετία αντί άλλης εορταστικής εκδήλωσης συγκεντρώσεων και συνεστιάσεων λόγω της οικονομικής κρίσης να συγκεντρώνουμε τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν οι Ιερές Μητροπόλεις της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης οι οποίες επιτελούν μεγάλο κοινωνικό έργο. Πρόπερσι συγκεντρώσαμε 20 τόνους και πέρυσι 35 τόνους και φέτος βάλαμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά στοχεύοντας τους 50 τόνους τροφίμων. Η όλη δράση γίνεται για να τονίσει ιδιαίτερα και το κοινωνικό πρόσωπο του ενεργού ΠΑΟΚτσή».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, κάλεσε τους φίλους του ΠΑΟΚ να είναι την Κυριακή στο γήπεδο: «Η ενέργεια αυτή δεν είναι πρωτοβουλία αλλά θεσμός. Ο ΠΑΟΚ σκέφτεται τον κάθε συνάνθρωπο. Την Κυριακή σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο».

Τέλος ο Γιώργος Μπόγρης ζήτησε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να κάνει πράξη ένα σύνθημά του: «Όλος ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια αυτή. Φέτος αλλά και κάθε χρόνο πρέπει να ξεπεράσουμε τον στόχο. Μπαίνοντας στο γήπεδο ακούμε ένα σύνθημα “Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμή σου, είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου” την Κυριακή πρέπει να το δείξει ο κόσμος και να έρθει να βοηθήσει».