By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ο θάνατός σου, η ζωή μου…
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSPORTSΒΟΛΕΪ

Ο θάνατός σου, η ζωή μου…

Τhessports
Last updated: 05/04/2014 10:03
Τhessports
Share
SHARE

Πέφτει η αυλαία του πιο συγκλονιστικού πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ εδώ και χρόνια, αφού στην τελευταία αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει οριστικά η τελική κατάταξη των ομάδων. Ενδιαφέρον παρουσιάζεται τόσο στην πρώτη 4άδα, όντας ανοιχτή η πιθανότητα ακόμα και τριπλής ισοβαθμίας (!) στην κορυφή, όσο και για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ. Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα (5/4) και θα ξεκινήσουν στις 19:00.

Ο -σίγουρα 7ος και υπό προϋποθέσεις 6ος- ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό που καίγεται για μια “καθαρή” νίκη ώστε να αποφύγει τα πλέι άουτ, ενώ το μεγάλο ματς της αγωνιστικής γίνεται στη Μίκρα όπου ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι κίτρινοι προέρχονται από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα (8 ήττες στη σειρά) και οι δυο τους παίζουν την… επιβίωσή τους, με τους πράσινους να θέλουν τη νίκη ώστε να ρίξουν τον Άρη στα πλέι άουτ και ταυτόχρονα να έχουν το… μυαλό τους στο τι θα γίνεται λίγα χιλιόμετρα παρακάτω (στο PAOK Sports Arena) στο ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός. Η ομάδα της Άμφισσας βρίσκεται στο +2 από το τριφύλλι και αν κερδίσει στο Παλατάκι θα θέλει και νίκη του Παναθηναϊκού για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α1, χωρίς πλέι άουτ.

Όσον αφορά την κορυφή εκεί τα πράγματα είναι ακόμη πιο πολύπλοκα. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, υποδέχεται τον 2ο Εθνικό Αλεξανδρούπολης, έχοντας διαφορά τριών βαθμών. Σε περίπτωση ήττας η ομάδα της Θράκης ισοβαθμεί με τους ερυθρόλευκους και θα τους πετάξει από την κορυφή. Αν μάλιστα κερδίσει και η Κηφισιά την Λαμία, θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία και ο Ολυμπιακός θα καταλήξει τρίτος, χάνοντας 2 θέσεις σε μια αγωνιστική και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (σήμερα 19:00)
Νίκη Αιγινίου – Φοίνικας Σύρου
Κηφισιά – Λαμία
Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Άρης – Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός
Παναχαϊκή – ΑΕΚ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός 50
2. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 47
3. Κηφισιά 47
4. Φοίνικας Σύρου 45
5. ΑΕΚ 35
6. Λαμία 29
7. ΠΑΟΚ 27
8. Άρης 22
9. Παμβοχαϊκός 22
10. Παναθηναϊκός 20
11. Νίκη Αιγινίου 17
12. Παναχαϊκή 17

Σχετικά άρθρα

Απάντησε ο Λουτσέσκου: «Έχω συμβόλαιο, ας το κλείσουμε αυτό το θέμα»
«Πάτησε» την ΑΕΚ και το σήκωσε ο ΠΑΟΚ!
Ζίβκοβιτς vs Σάντσες!
Ώρα τελικού για τον ΠΑΟΚ!
«Καρφιά» Άρη για τη διαιτησία με ΑΕΚ
TAGGED:Βόλεϊ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Νέο «εμπόδιο» για τη Ρεάλ Μαδρίτης
Next Article Κούπες στα σαλόνια, τώρα και στ’αλώνια

Τελευταία νέα

Μπούτσκος: «Με υψηλό κίνητρο και πνευματικά έτοιμοι κόντρα στον Παναθηναϊκό»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
27 May, 2026
Το «αντίο» του Τζόουνς στον Άρη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
27 May, 2026
Θα παίξει ο Μέσι στο Μουντιάλ;
ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
27 May, 2026
«Έδεσε» Μήτρου Λόνγκ ο Άρης
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
27 May, 2026
Follow US