By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: ΥΠΕΞ: «Η Αλβανία δεν έχει αντιληφθεί ότι πρέπει να καταδικάσει επίσημα το προβοκατόρικο πανό»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFEΔΙΕΘΝΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΥΠΕΞ: «Η Αλβανία δεν έχει αντιληφθεί ότι πρέπει να καταδικάσει επίσημα το προβοκατόρικο πανό»

Τhessports
Last updated: 13/06/2016 23:16
Τhessports
Share
SHARE

«Θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε αυτό να γίνει κατανοητό» προσθέτει με νόημα το υπουργείο Εξωτερικών.

Η Αλβανία φαίνεται ότι δεν έχει αντιληφθεί την αναγκαιότητα επίσημης καταδίκης της ανάρτησης του προβοκατόρικου πανό στον αγώνα Αλβανίας-Ελβετίας, αλλά θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε αυτό να γίνει κατανοητό.

Αυτό τονίζει, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εξωτερικών, κάνοντας λόγο για “θρασύτατη” ενέργεια.

Ειδικότερα, σε συνέχεια της ανάρτησης του προβοκατόρικου και προκλητικού πανό στον ποδοσφαιρικό αγώνα Αλβανίας-Ελβετίας, στο πλαίσιο του Euro 2016, γνωστοποιείται, από το υπουργείο Εξωτερικών, ότι πραγματοποιήθηκαν ήδη οι ακόλουθες ενέργειες:

“O Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Ευστράτιος Ευθυμίου, εξέδωσε άμεσα απάντηση παρουσιάζοντας τη θέση του Υπουργείου σχετικά με την ανάρτηση του προκλητικού πανό.

Εστάλη αυστηρότατη επιστολή διαμαρτυρίας του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρου Κοντονή, προς τον Γενικό Γραμματέα της UEFA, κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

Η Πρέσβης της Ελλάδας στη Βέρνη, κυρία Χαρά Σκολαρίκου, προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας προς το Γενικό Γραμματέα της UEFA, κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Παρίσι προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας προς το γαλλικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Διαβήματα διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν ήδη και από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών προς τους Πρέσβεις της Γαλλίας και της Αλβανίας στην Αθήνα.

Έγιναν δύο αυστηρότατα διαβήματα διαμαρτυρίας από τον Πρέσβη της Ελλάδας στα Τίρανα, κ. Λεωνίδα Ροκανά, προς την ηγεσία του αλβανικού ΥΠΕΞ, από την οποία ζητήθηκε να αποδοκιμαστεί η θλιβερή, απαράδεκτη και θρασύτατη ενέργεια της ανάρτησης του πανό”.

Όπως σημειώνει το υπουργείο, “σε συνέχεια των ανωτέρω παραστάσεων διαμαρτυρίας, οι Γάλλοι διοργανωτές και η UEFA επισήμαναν ότι η ανάρτηση του συγκεκριμένου πανό έγινε πριν από την έναρξη του αγώνα, τόνισαν ότι η απομάκρυνσή του ήταν άμεση και μας διαβεβαίωσαν ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην επαναληφθεί το απαράδεκτο αυτό συμβάν”.

“Από την αλβανική πλευρά ζητήθηκε να καταδικαστεί επισήμως η θρασύτατη αυτή ενέργεια. Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι η Αλβανία δεν έχει αντιληφθεί την αναγκαιότητα μίας τέτοιας κίνησης, αλλά θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε αυτό να γίνει κατανοητό” καταλήγει το υπουργείο Εξωτερικών.

πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Δεν του ταίριαξε το στυλ παιχνιδιού του Μπεργκ
Next Article Πως έμεινε…. μπουκάλα ο Βίτορ

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US