Με Μπρίτο, που γράφει ιστορία

Χωρίς τους τιμωρημένους Ταυλαρίδη και Πίτου Γκαρσία, αλλά με τον Βραζιλιάνο Μπρίτο, που ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στην Τούμπα, έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Ατρόμητος, για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπρίτο, που είναι ο παλαιότερος παίκτης της ομάδας του Περιστερίου έχει φτάσει τις 137 συμμετοχές με τη φανέλα του Ατρομήτου, όσες και ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, κι αν παίξει αύριο, φτάνει τις 138 και γίνεται ο ρέκορντμαν στην ιστορία του Ατρομήτου.

“Θέλω να παίξω ακόμη 3-4 χρόνια ποδόσφαιρο, και θέλω να τα παίξω στον Ατρόμητο”, δήλωσε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός.

O Βραζιλιάνος είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ το καλοκαίρι του 2012 είχε βρεθεί κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ επί Δώνη, αλλά τελικώς η υπόθεση δεν προχώρησε.

«Έχουμε καλή παράδοση, πιστεύω ότι μπορούμε να τη συνεχίσουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Δεν ποντάρουμε στην κούραση του ΠΑΟΚ, ξέρουμε ότι η Τούμπα θα είναι καμίνι, έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα επηρεαστούμε», είπε στην ιστοσελίδα του Ατρόμητου, ο Γιώργος Παράσχος.

Στην αποστολή της ομάδας του Περιστερίου, συμπεριλήφθηκαν 19 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής : Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Κιβρακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Θεολόγου, Λαζαρίδης, Φυτανίδης,Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ούμπιντες, Καραμάνος, Φάμπιο, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Φωτάκης, Ναπολεόνι και Μπρίτο.