By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Σκόνδρας για Ίβιτς και διαζύγιο
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκόνδρας για Ίβιτς και διαζύγιο

Τhessports
Last updated: 04/07/2016 13:21
Τhessports
Share
SHARE

O ΠΑΟΚ έφτασε στο Ντίσελντορφ για να συνεχίσει από εκεί για το Όστερμπεκ της Ολλανδίας και ο Γιάννης Σκόνδρας ήταν ένας απ΄ αυτούς, που είδαν… πόρτα από τον Ιβιτς και έμεινε στη Θεσσαλονίκη για να ψάξει ομάδα.

Την ώρα που η αποστολή έφτανε στη Γερμανία, ο Σκόνδρας μιλούσε στο Αθλητικό Μετρόπολις για την άσχημη, για τον ίδιο, εξέλιξη…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 26χρονος αμυντικός :

Για το ότι έμεινε στην Θεσσαλονίκη : “Θα ήθελα να είμαι εκεί στην Ολλανδία, υπάρχει στεναχώρια, αλλά δεν τελείωσε ο κόσμος. Είχαμε κάνει αρκετές συζητήσεις με τονν προπονητή, ήταν κάτι που το περίμενε. Τις 12 μέρες που ήμασταν εδώ, δούλεψα, δεν άφησα τον εαυτό μου. Η απόφαση του προπονητή ήταν να βρω ομάδα για να φύγω”.

Για την… πολυκοσμία στη θέση του : “Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στη θέση μου, το καλύτερο για μένα είναι να ψάξω μια ομάδα για να παίξω. Έχω παίξει αρκετές θέσεις στον ΠΑΟΚ, έχω παίξει και σέντερ μπακ και αριστερό μπακ. Το να μείνω και να παίξω 3 ή 5 παιχνίδια το χρόνο, δεν είναι καλό ούτε για μένα, ούτε για τον ΠΑΟΚ”.

Για το αν θα μείνει ελεύθερος : “Έχω συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμη. Αν βρεθεί ομάδα, θα βρεθεί και λύση με τον ΠΑΟΚ”.

Για τις φήμες για την Φρανκφούρτη : Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γερμανία, αλλά αν δε γίνει η δουλειά, δεν μπορείς να πεις τίποτα.

Για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν : Από τα λίγα που είδα, όλοι οι παίκτες που ήρθαν είναι πολύ καλοί, υπάρχει κι ένας κορμός από πέρσι. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα φτάσει ψηλά. Το θέμα είναι να ταιριάξουν μεταξύ τους οι παίκτες. Υπάρχει ένας καλός προπονητής, μια καλή διοίκηση. Είναι καλός προπονητής ο Ίβιτς, έχει όρεξη για δουλειά, πιστεύω θα τα καταφέρει. Ήταν ξεκάθαρος απέναντί μου.

Για το ότι τα χρήματα του Σαββίδη δεν πιάνουν τόπο : “Είναι απορία πολλού κόσμου. Οι παίκτες δίνουν τα πάντα. Βλέπετε κι εσείς, στο ελληνικό πρωτάθλημα… Υπάρχουν και άλλα πράγματα, που δεν την αφήνουν την ομάδα”.

 

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Όχι ξανά Νοέμβρης του ’13
Next Article Euro 2016 : Ποιοι σφυρίζουν τους ημιτελικούς

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US