Γεωργιάδης εναντίον Καρυπίδη και Αναστόπουλου

Ο Νίκος Γεωργιάδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε στους «κίτρινους», αλλά και στα προβλήματα που αντιμετώπισε. Επιπλέον, τοποθετήθηκε για το πρότζεκτ της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά :

Για τον Άρη και τα προβλήματα που υπήρχαν την περασμένη σεζόν: «Ήταν τιμή μου που φόρεσα αυτή τη φανέλα, έπαιξα σε αυτό το γήπεδο και μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Ο Άρης είναι μέσα στις πέντε μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Κάναμε το καθήκον μας, ανεβάσαμε την ομάδα από τον Δεκέμβριο. Βάλαμε πλάτη σε πολλά θέματα και κυρίως στα οικονομικά, για να μην βγει τίποτα προς τα έξω και δημιουργηθεί θέμα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μια ομάδα. Παίρναμε μόνο υποσχέσεις από την ομάδα και χάσαμε αρκετά λεφτά. Το κυριότερο θέμα είναι με τον πρώην προπονητή μου, ο οποίος μας έλεγε να κάνουμε υπομονή και πως αν δεν παίρναμε τα λεφτά μας θα παραιτούταν. Αυτά ήταν όλα ψέματα φυσικά, όπως αποδείχθηκε. Έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου για να ανέβει η ομάδα και εύχομαι να φτάσει εκεί που πρέπει και να διεκδικεί Ευρώπη».

Αν χρειάζεται ενίσχυση ο Άρης: «Έχει παίκτες που ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα, αλλά θα υπάρχει πολλή πίεση. Είναι πιο δύσκολη κατηγορία από πέρυσι, υπάρχουν καλύτερες και ποιοτικότερες ομάδες. Δεν πρέπει να γκελάρει πουθενά ο Άρης. Αν υπάρχουν προβλήματα, μια – δυο στραβές, θα υπάρχει το βάρος της φανέλας. Χρειάζεται μεγάλες προσωπικότητες. Ακόμα και στην περσινή κατηγορία χρειάστηκαν παίκτες – προσωπικότητες για τα δύσκολα. Είσαι σε αυτήν τη διαδικασία σε αυτήν την ομάδα. Αλλά βέβαια θα υπάρχει η στήριξη του κόσμου, που θα βοηθάει σε κάθε περίπτωση. Υπάρχει ο κορμός από πέρυσι, είναι αρκετά ποιοτικοί οι παίκτες, τους ξέρω. Χρειάζονται και προσθήκες όμως, αυτό δεν το συζητάμε».

Για την απόφασή του να συνεχίσει και πάλι στη Γ’ Εθνική: «Αν δεν υπήρχαν φιλοδοξίες θα είχα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Θα τις στερηθώ για 1-2 χρόνια, θα επανέλθω πάλι εκεί. Η επιλογή που κάνω φέτος είναι επειδή γνωρίζω το πρότζεκτ και τα σχέδια του κ. Κάλας. Έχω συνεργαστεί μαζί του και θεωρώ τιμή μου να έχω πρόεδρο σαν αυτόν. Έκανα την επιλογή και πιστεύω ότι θα δικαιωθώ για ακόμα μια φορά».

Αν παίζει ρόλο ότι στον Απόλλωνα θα ξεκινήσουν από την αρχή, ενώ στον Άρη πήγαν στη μέση της χρονιάς: «Όταν ξεκινάς από την αρχή της σεζόν και βάζεις εσύ τις βάσεις, ώστε να λειτουργούν όλα όπως τα θες, είναι πολύ πιο εύκολο να πετύχεις τους στόχους. Θα υπάρχει οργάνωση και θα γίνει πολύ καλή ομάδα. Το πρότζεκτ με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Τον κ. Κάλας τον γνώρισα μέσω του κ. Καλαϊτζίδη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις προπονητικές του ικανότητες και ειδικά σε αυτό το κομμάτι του βγάζω το καπέλο».