Ο μπαμπάς και ο υιός Τουρσουνίδη στις εκλογές!

Στην ελληνική πολιτική σκηνή πολλά έχουν συμβεί, πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Αλλά στη φετινή εκλογική διαδικασία για την τοπική αυτοδιοίκηση θα δούμε το απίστευτο: να κατεβαίνει ο μπαμπάς (Τουρσουνίδης) υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Παύλου Μελά και ο γιος (Τουρσουνίδης) να κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Παύλου Νεάπολης – Συκεών. Στη διπλανή γειτονιά, δηλαδή…

Κι όμως, ο Νίκος Τουρσουνίδης, γιος του πρώην άσου του ΠΑΟΚ, αν και μόλις 21 ετών σήμερα, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά της περιοχής, όπου έχει μεγαλώσει. Η υποψηφιότητα του έχει ήδη ανακοινωθεί με την παράταξη του Γρηγόρη Χατζησάββα στο δήμο Νεάπολης – Συκεών.

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης αναμένεται να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΕΥΠΟΛΙΣ του Δημήτρη Δεμουρτζίδη (επί σειρά ετών γραμματέας της τοπικής της ΝΔ στην Πολίχνη) στο δήμο Παύλου Μελά. Θα είναι μάλιστα η δεύτερη φορά, που ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα κατέβει σε εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είχε προηγηθεί η εκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης το 2002 με την παράταξη του Σπύρου Βούγια.

Μην σας ξεγελάει η φωτογραφία. Είναι αρχείου, τραβηγμένη πριν από 12 χρόνια. Ο μικρός Νίκος, όμως, μεγάλωσε και σήμερα διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του.