By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Γκιρτζίκης εναντίον ΕΠΣ Χαλκιδικής
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκιρτζίκης εναντίον ΕΠΣ Χαλκιδικής

Τhessports
Last updated: 18/08/2016 14:09
Τhessports
Share
SHARE

Αφού η πρώτη «επιχείρηση εκφοβισμού» των σωματείων της ΕΠΣ Χαλκιδικής από το όργανο της ΕΠΟ που ονομάζεται Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγραφών κρίθηκε παράνομη από το αποτελούμενο από τακτικούς δικαστές Διαιτητικό Δικαστήριο της ομοσπονδίας, επιχειρείται δεύτερη “προσπάθεια”, αυτήν την φορά από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ.

Ένα ολιγομελές όργανο μελών της Ε.Ε. στο οποίο προεδρεύει ο παραπεμπτέος σε δίκη για κακούργημα, πρόεδρος της ΕΠΟ, Γ. Γκιρτζίκης. Είναι το ίδιο όργανο που αποφάσισε αδικαιολόγητα και στα όρια της αυθαιρεσίας την αλλαγή στη σύνθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας.

«Στόχος» των οργάνων και των επιτροπών της ΕΠΟ είναι τα 52 σωματεία (σχεδόν το 90%) των σωματείων της ΕΠΣ Χαλκιδικής που προσέφυγαν στα αρμόδιο πολιτικό δικαστήριο και κατάφεραν, παρά την αντίθεση του συνεργάτη του Γκιρτζίκη, Αργ. Βούλγαρη ο οποίος έχει χάσει την υποστήριξή τους, να γίνει δεκτό το αίτημα για σύγκληση έκτακτης ΓΣ στις 22/8, στην οποία θα προεδρεύσει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Στ. Σαρηγιαννίδης, και στην οποία κατατεθεί πρόταση μομφής κατά της διοίκησης Βούλγαρη.

Αρχικά η ΕΙΜ απαγόρευσε στα σωματεία αυτά να κάνουν μεταγραφές, αλλά η απόφασή της κρίθηκε παράνομη από το Διαιτητικό Δικαστήριο στο οποίο προσέφυγαν τα σωματεία.

Τώρα, με απόφαση η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Χαλκιδικής, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, επιβάλλει στα σωματεία που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη δύο μήνες μετά την προσφυγή τους, αφότου βγήκε η απόφαση δικαίωσής τους και πέντε μέρες πριν τη διεξαγωγή της έκτακτης ΓΣ, την ποινή αποβολής από το πρωτάθλημα!

Το δημοσίευμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Χαλκιδικής (τελευταία επίσκεψη 17.8.2016) αναφέρει:

«Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής γνωστοποιεί στα σωματεία – μέλη της, ότι η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ, με πρόσφατη απόφασή της, τιμωρεί τα 52 σωματεία που κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα στα πολιτικά δικαστήρια κατά της ένωσης, με αποκλεισμό από τους αγώνες των πρωταθλημάτων στα οποία το καθένα από αυτά μετέχει ή θα μετάσχει, από σήμερα ( 17.08.2016 ) και για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζεται η παράβαση.

Επίσης, με την ίδια απόφαση, επιβάλλει στην Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής χρηματική ποινή ύψους τριών χιλιάδων ευρώ ( 3.000 ευρώ ), μαζί με την ποινή προειδοποίησης ανάκλησης της εκχώρησης διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της.»

πηγή: soccerplus.gr

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΔιάφοραΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Σοκ με Ράμσεϊ στην Άρσεναλ
Next Article Η παρουσίαση της Ντιναμό

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US