Επιβεβαιώνει ο Γράντας!

Μπορεί να μην αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες. Ίσως επειδή και ο ίδιος δεν ξέρει ή ακόμη δεν είναι σίγουρος Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Λάμπρος Γράντας, περί ου ο λόγος, δείχνει πιο ζεστός από ποτέ για να επιστρέψει στα διοικητικά. Το πώς; Άγνωστο ακόμη, αν και θα πρέπει να θεωρείται απίθανη η ανάληψη κάποιου διοικητικού πόστο. Η επιστροφή του μάλλον θα πρέπει να συνδυαστεί με ρευστό.

Ο Γράντας, σε αντίθεση με προηγούμενες δημόσιες τοποθετήσεις του είναι πιο εγκρατής.Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Goal: «Ναι γίνεται μια προσπάθεια, να δούμε τι θα γίνει… Δεν υπάρχει κάτι οριστικό, κάτι που μπορώ να πω ή να ανακοινώσω αυτή τη στιγμή. Είναι νωρίς ακόμη. Έχουν πει πολλά για μένα στο παρελθόν, όμως εγώ πότε δεν αρνήθηκα τη βοήθεια, πάντα έλεγα όμως πως θα πρέπει να είναι κάτι σοβαρό για να συμμετάσχω. Η κατάσταση τώρα είναι πολύ δύσκολη, τα έχουμε ξαναπεί, το θέμα είναι τι γίνεται από δω και πέρα. Αφήστε να δούμε και θα τα ξαναπούμε στο μέλλον».

Κι επειδή απ’ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, όντως υπάρχει κάτι «σοβαρό», οι πιθανότητες επανενεργοποίησης του Γράντα είναι πολλές. Και παρεμπιπτόντως, είναι η πρώτη φορά που παραδέχεται δημόσια ότι συμμετέχει σε συζητήσεις και σε… μία προσπάθεια.