Σάντος: «Μιλάω με ομάδες»

Ο Φερνάντο Σάντος για άλλη μια φορά δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με το μέλλον του στους πάγκους. Απλά πρόσθεσε ακόμη ένα κομμάτι στο… παζλ υποστηρίζοντας πως έχει αρχίσει να μιλάει με κάποιες ομάδες. «Εχω αρχίσει κάποιες επαφές, αλλά ακόμη δεν βιάζομαι. Αυτή την στιγμή δεν ξέρω ποια θα είναι η απόφασή μου, θέλω να την σκεφτώ καλά και σίγουρα θα είναι μετά το Μουντιάλ. Εάν το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι ελκυστικό για τους προπονητές που δεν είναι Πορτογάλοι, θα είναι επίσης και για τους Πορτογάλους», είπε μιλώντας σε εκπομπή του κρατικού πορτογαλικού καναλιού RTP, χτες το βράδυ.

«Μου αρέσει πολύ η Εθνική Ελλάδας. Μου αρέσουν πολύ οι Έλληνες και τους αρέσω επίσης. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι ο τέλειος γάμος. Δεν μπορώ όμως, να συμφιλιωθώ με το συναισθηματικό δέσιμο με την Ελλάδα, και να παραμερίσω την επιθυμία να προπονήσω κάποιο σύλλογο», τόνισε ο Φερνάντο Σάντος.

Όπως αποκάλυψε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» του είναι η επιλογή για τους κεντρικούς αμυντικούς που θα πάρει μαζί του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας: «Το πιο δυνατό σημείο της Ελλάδας, είναι οι κεντρικοί της αμυντικοί. Έχω επτά ή οκτώ που μπορούν να παίξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θα πάρω μόνο τρεις γιατί υπάρχουν και παίκτες σαν τον Κατσουράνη, που μπορούν να παίξουν σε περισσότερες θέσεις από μια και χρειάζομαι περισσότερους παίκτες στο κέντρο».