Αλλάζει το Twitter!

Ξεχάστε το Twitter που γνωρίζατε… Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε στις οθόνες σας το νέο Twitter, που θα μοιάζει (για να μην πούμε ότι είναι σχεδόν ίδιο…) με το Facebook! Από την Τρίτη ξεκίνησε σταδιακά να αλλάζουν τα προφίλ των χρηστών στο Twitter βάσει του νέου ριζικού επανασχεδιασμού του.

Ο νέος σχεδιασμός του προφίλ είναι ήδη γνωστός για λίγους εκλεκτούς και διάσημους χρήστες του Twitter. Οι υπόλοιποι από εμάς θα πρέπει να περιμένουμε σιγά σιγά να αλλάξει το λούκ της σελίδας μας στο Twitter τις «επόμενες εβδομάδες».

Η νέα εμφάνιση , η οποία εξέταζε από τον Φεβρουάριο, προσθέτει πολύ περισσότερες πληροφορίες για το χρήστη και αρκετά νέα χαρακτηριστικά – και φαίνεται αρκετά παρόμοιο με το προφίλ των χρηστών του Facebook.

twitter-profile02

Twitter-redesign-640x526

Το νέο προφίλ διαθέτει μια μεγαλύτερη φωτογραφία του χρήστη και προσαρμόσιμη κεφαλίδα της εικόνας. Τονίζει τα tweets σας που διαθέτουν την μεγαλύτερη απήχηση, ενώ μπορείτε επίσης να καρφιτσώσετε ένα από τα tweets σας στην κορυφή της σελίδας .

Μπορείτε να δείτε όλα τα tweets , τα tweet με φωτογραφίες και βίντεο μόνο , ή απλά tweets και τις απαντήσεις .

Όσον αφορά τις ομοιότητες των νέων προφίλ χρηστών του Twitter στη σελίδα του προφίλ του Facebook , καθώς για όλους αυτή είναι αναπόφευκτη. Υπάρχει η τετραγωνισμένη φωτογραφία του προφίλ στο πάνω αριστερά, και μια μεγάλη cover φωτογραφία στην κορυφή, όπως ακριβώς συμβαίνει πλέον και τις δύο σελίδες. Κάτω από τη φωτογραφία προφίλ θα βρείτε τις βασικές πληροφορίες για τον χρήστη , και από κάτω είναι οι φωτογραφίες και οι φίλοι σας. Η μόνη πραγματική διαφορά είναι ότι στα προφίλ των χρηστών του Twitter , οι φωτογραφίες που βρίσκονται κάτω από τους fans σας , και στο Facebook είναι διαφορετικός .

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι πιστεύουν οι χρήστες του νέου εμφάνιση – ειδικά εκείνοι που δεν είναι υπερβολικά λάτρεις του Facebook.