Επιστροφές για το φινάλε

Το αγωνιστικό έχει ελάχιστο ενδιαφέρον, εδώ και κάποιες εβδομάδες, ωστόσο οι… διακόπτες ακόμη δεν έχουν κλείσει μιας και υπάρχει το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προπόνηση έγινε κανονικά κι αν εξαιρέσει κανείς τους Ισπανούς, Πουλίδο (συνεχίζει την αποθεραπεία) και τον Αγκάνθο (βρίσκεται στην πατρίδα του), όλοι οι υπόλοιποι ήταν κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Φοιρού.

Ο τελευταίος, αναμένεται να συνεχίσει την τακτική του… χρόνου συμμετοχής σε παίκτες που έπαιξαν από λίγο ως καθόλου και δεν αποκλείεται κόντρα στα Γιάννινα να χρησιμοποιηθεί ο νεαρός Καλούδης, από τους καλύτερους παίκτες της Κ20, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε και στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Ενόψει ΠΑΣ υπολογίζονται και οι Βανγκέλι, Τάτος, Σουνάς και Ηρακλής, που εξέτισαν τις ποινές τους. Η αυριανή προπόνηση των κίτρινων θα γίνει στις 11:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σε ό,τι αφορά στις «μικρές» ομάδες του Άρη, η Κ20 θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (13/4, 12:30), στο γήπεδο της Τριανδρίας, ενώ η Κ17 θα φιλοξενηθεί το Σάββατο (12/4, 12:00) από τη Βέροια, στο γήπεδο του Σταυρού.