Τούμπα, όπως Καραϊσκάκη

Σε καλό κλίμα έγινε σήμερα στην Τούμπα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό.

Όπως είναι φυσικό, μια ανησυχία στην πλευρά του Ολυμπιακού υπάρχει, ωστόσο είναι δεδομένο ότι παρά την ένταση, που υπάρχει στους οπαδούς, σε επίπεδο συλλόγων, η συνεργασία και η επαφή, είναι καλή, όπως πρέπει, για να κυλλήσουν ήρεμα αυτοί οι αγώνες.

Στο πρώτο παιχνίδι του Καραϊσκάκη, σχεδόν όλα έγιναν όπως τα είχε ζητήσει ο ΠΑΟΚ. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων έντονη σε κάθε σημείο, που είχε ζητήσει η πλευρά του ΠΑΟΚ. Στον Πειραιά δεν συνέβη το παραμικρό και η ομάδα αισθάνθηκε ασφαλής. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Στη σημερινή σύσκεψη, ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο ασφαλείας του, Κώστα Παναγόπουλο και το μέλος της διοίκησης, Αιμίλιο Κοτσώνη.

Και οι δύο ζήτησαν να ισχύσουν πάνω – κάτω, αυτά που ίσχυσαν και στο πρώτο παιχνίδι. Φυσικά, η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν είχε καμία αντίρρηση κι έτσι και στη ρεβάνς, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, θα υπάρχει αστυνομία ΠΑΝΤΟΥ και βεβαίως και εισαγγελείς.

Είναι δεδομένο ότι μία επιπλέον ταλαιπωρία για τον κόσμο που θα πάει την άλλη Τετάρτη στην Τούμπα, θα υπάρχει, με τα μέτρα ασφαλείας, που θα τεθούν σε εφαρμογή.