Πόσα ζητάει ο Νάτχο

Το ότι ο Μπίμπας Νάτχο «μετράει» στο ποδοσφαιρικό παζάρι, είναι γνωστό. Γνωστό είναι επίσης, το ότι το καλοκαίρι θα εξελιχτεί σε ένα σίριαλ το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει, αυτός είναι λογικό να ψάξει μια ομάδα σε καλύτερο πρωτάθλημα. Που θα κάτσει η μπίλια; Θα δούμε.

Είναι επίσης γνωστό ότι οι μάνατζέρ του δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια κι από την ώρα σχεδόν που υπέγραψε εξάμηνο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, άρχισαν να τον προτείνουν σε διάφορες ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι και η Ρόμα.

Όπως αναφέρει το marcasl τα χρήματα, που ζητούν οι μάνατζέρ του, για λογαριασμό του Ισραηλινού από τις ομάδες, που τον προτείνουν, είναι περίπου 1.700.000 ευρώ καθαρά το χρόνο.

Πρόκειται για ποσά που μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ για έναν παίκτη του επιπέδου και του βεληνεκούς του Νάτχο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε, αν τα χρήματα, από μόνα τους θα μπορέσουν να δελεάσουν τον Ισραηλινό να παραμείνει στην Τούμπα.

Ο βασικός του μάνατζερ, πάντως, είναι ο Λιθουανός, Λεονίντ Ιστάτι, ο οποίος, τουλάχιστο, μπορεί να συνεννοηθεί εύκολα με τον συμπατριώτη του, Γκέρμαν Τσιστιακόφ.