Τι «παίζει» με Βεζένκοφ – Μποχωρίδη

Οι σκάουτερ πάνε κι έρχονται και τελευταία, έχουν τσεκάρει και ονόματα παικτών του Άρη. Ο Ραφάλ Τζουκ, σκάουτερ των Ντένβερ Νάγκετς, πήγε στη Χαλκίδα για να δει τον Μποχωρίδη στο παιχνίδι του Άρη με τον Ίκαρο και η εμφάνιση του νεαρού, μάλλον θα τον αναγκάσει να τον ξαναδεί.

Μποχωρίδης και Βεζένκοφ ανήκουν στον ίδιο μάνατζερ, τον Νίκο Λώτσο.

«Η απόφαση, που έχουμε πάρει μαζί με τα δύο παιδιά, είναι πως δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ. Αυτό φυσικά, δεν εμποδίζει τις ομάδες και τους διάφορους σκάουτερ να παρακολουθούν την πορεία τους» είπε ο Λώτσος, ο οποίος αναφέρθηκε ειδικότερα στον Βεζένκοφ, για τον οποίο οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Εφές, δίνουν και παίρνουν.

«Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Άρη (σ.σ το μπάι άουτ μαζί με την εφορία ανέρχεται στις 300.000 ευρώ). Η απόφαση για το αν θα φύγει θα πρέπει να παρθεί από κοινού αφού όπως εξήγησα δεν είναι ελεύθερος. Δεν είναι μόνο τα λεφτά που παίζουν ρόλο, είναι και οι συνθήκες που βρίσκεις σε μια ομάδα. Αν δεν βρεις αυτές τις συνθήκες δεν έχεις λόγο να φύγεις από κάπου. Το ίδιο ισχύει και για τον Μποχωρίδη που επίσης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη. Θα δούμε τι θα γίνει”, επισήμανε ο μάνατζέρ του.

Σε ότι αφορά τον Βεζένκοφ, ο Λευτέρης Αρβανίτης, μιλώντας σήμερα στον «ArenaFM» είπε ότι «δεν υπάρχει τίποτα για τον Βεζένκοφ, έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και είναι παίκτης του Άρη, έχει βέβαια μια ρήτρα, που είναι γνωστή». Εφόσον υπάρχει ρήτρα, ο παίκτης μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή…