«Τεράστια ευθύνη στις πλάτες μας»

Ο Γκιγιέρμο Όγιος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού με τον Φωστήρα στάθηκε στην σωστή αποκατάσταση που πρέπει να γίνει, ούτως ώστε οι ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στη συνέχεια.

“Η εμφάνιση που κάναμε ήταν πολύ καλή και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ήμασταν αρκετά πιεσμένοι με πολύ άγχος, γιατί ξέρουμε ποια είναι η επιθυμία του κόσμου. Μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά για τους ποδοσφαιριστές μου που παλεύουν συνέχεια”.

“>Για τον Φωστήρα τόνισε:

“Γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που προέρχεται από έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο. Είχαν πολύ ένταση στο παιχνίδι τους, με μεγάλη ταχύτητα και κυρίως ήταν μια δουλεμένη ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Γνωρίζαμε ότι θα μας απειλήσουν με αντεπιθέσεις, αλλά εμείς ελέγξαμε το παιχνίδι. Η ομάδα μου άξιζε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η νευρικότητα των τελευταίων λεπτών είναι δικαιολογημένη, λόγω πρεμιέρας”.

Για τον κόσμο:

“Πρέπει να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που βρίσκεται κοντά σ’αυτή την προσπάθεια. Έδιναν δύναμη στους ποδοσφαιριστές για να πάρουν αυτή τη νίκη. Έχουμε τεράστια ευθύνη στις πλάτες μας”.

Για το αριθμητικό μειονέκτημα των αντιπάλων:

“Οταν μια ομάδα μένει με δέκα με ένα σκορ εναντίον της, είναι δύσκολο να αποδώσει. Εμείς θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, να κρατήσουμε την μπάλα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Όταν η αντίπαλη ομάδα έχει αριθμητικό μειονέκτημα, είναι δύσκολο να βρεις χώρους”.

Για τη συνέχεια και το μειονέκτημα από τον Ολυμπιακό Βόλου:

“Δεν μπαίνουμε σ’αυτή την διαδικασία. Εμείς πρέπει να εστιάσουμε στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ούτως ώστε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είναι πολύ μικρή διαδικασία και πρέπει με το που τελειώσει το ένα παιχνίδι, να σκεφτόμαστε το επόμενο”.

“ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ”

Το παρών στη συνέντευξη Τύπου από πλευράς Φωστήρα δεν έδωσε ο Τζάκι Ματάισεν αλλά ο βοηθός του ο οποίος τόνισε: “Είναι η πρώτη μας ήττα μετά από καιρό. Δεν τα παρατάμε, δεν κατεβάζουμε το κεφάλι μας και συνεχίζουμε την πορεία μας στα πλέι οφ. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ηρακλή, που ήταν ανώτερος και δίκαια κέρδισε”.