Ψάχνει 15.000 ευρώ για να ταξιδέψει!

Ο Ηρακλής μπορεί να κέρδισε χθες (9/4) τον Φωστήρα και να μπήκε για τα καλά στην διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στην άνοδο, όμως η επόμενη ημέρα είναι εξίσου δύσκολη για τους “κυανόλευκους”, σ’ ότι αφορά τουλάχιστο το οικονομικό κομμάτι, ακόμη και σε λειτουργικά θέματα.

Τι εννοούμε με αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοστολόγιο του ταξιδιού που καλείται να κάνει τις επόμενες ημέρες ο Ηρακλής για να αγωνιστεί στα Ψαχνά και στα Χανιά με τις ομώνυμες ομάδες για τα πλέι-οφ, ανέρχεται στις 15.000 ευρώ. Χρήματα που θα δοθούν (αν δοθούν) για να ταξιδέψει η ομάδα αύριο (11/4) με πούλμαν για την Εύβοια, να διανυκτερεύσει την Κυριακή στην Αθήνα όπου θα γίνει και η απαραίτηση αποκατάσταση για τον επόμενο αγώνα και εν’ συνεχεία να ταξιδέψει στα Χανιά και να επιστρέψει από εκεί στην Θεσσαλονίκη αεροπορικώς, το βράδυ του αγώνα (Μεγάλη Πέμπτη).

Οι ίδιες πληροφορίες, συνοδευόμενες και από το χθεσινό μήνυμα που θέλησε να στείλει ο Δημήτρης Κοντοδήμος, αναφέρουν ότι τα χρήματα αυτά προς το παρόν δεν υπάρχουν και η ομάδα κινδυνεύει να μην ταξιδέψει τελικά είτε αύριο, είτε μεθαύριο, καθώς ο μεγαλομέτοχος, αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής της αποστολής.

Την ίδια ώρα βέβαια, ο διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ στη Μίκρα, Γιώργος Μπέζας, εμφανίζεται καθυσηχαστικός. “Η ομάδα θα φύγει αύριο και θα επιστρέψει το βράδυ της ημέρας του αγώνα με τα Χανιά. Υπάρχει το οικονομικό κομμάτι που είναι δύσκολο, αλλά αυτή τη στιγμή γίνονται συμφωνίες ώστε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι χωρίς προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία όλα θα διευθετηθούν, ήδη έχουμε κλείσει τα αεροπορικά εισιτήρια της επιστροφής” τόνισε στο thessports.gr.

Εμείς από την πλευρά μας φυσικά, δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε τον Γιώργο Μπέζα, αν και στο παρελθόν έχει δείξει σημάδια αφερεγγυότητας, καθώς το ζητούμενο είναι να ταξιδέψει ο Ηρακλής, να αγωνιστεί στα παιχνίδια και να αποφύγει μια μέγιστη ξεφτίλα όπως αυτή που προαναφέραμε. Οπότε προς το παρόν θα μείνουμε σ’ αυτές τις διαβεβαιώσεις του κ. Μπέζα, χωρίς ωστόσο να τις υιοθετήσουμε.