Ζαγοράκης εναντίον Μύρτσου

Ο Γιώργος Μύρτσος μπορεί στα νιάτα του να ήταν ένας από τους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες, πλέον, όμως έχει δυσκολίες να σταματήσει, όπως έκανε κάποτε, ολοκληρωτικά τους αντίπαλους επιθετικούς. Ειδικά, όταν απέναντι του βρίσκεται ο Θόδωρος Ζαγοράκης, με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου να διατηρεί τη φόρμα του και να το δείχνει στον φιλικό αγώνα που έγινε ανάμεσα στην ομάδα του ραδιοφωνικού σταθμού Arena FM 89,4 και των «φίλων Ζαγοράκη».

Με αφορμή τον έναν χρόνο λειτουργίας του σταθμού διοργανώθηκε ο φιλικός αγώνας στα γήπεδα «FFFF Fun Football Fields Friends» με την ομάδα των «φίλων Ζαγοράκη» (με την βοήθεια του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και προπονητή τον Γιώργο Ακριτόπουλο) να επικρατεί, παρά τις απουσίες, με 4-1.

Σε καλύτερη κατάσταση οι «φίλοι Ζαγοράκη» δεν συνάντησαν μεγάλη αντίσταση από την ομάδα του Arena FM, παρά την «ενίσχυση» του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Αρη, Γιάννη Μιχαλήτσου, τις φιλότιμες προσπάθειες, φανταζόμαστε, του Μάκη Ιωαννίδη και των υπολοίπων δημοσιογράφων του σταθμού, αλλά και το κοουτσάρισμα του διευθυντή, Νίκου Πετρουλάκη.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός κάθισε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Arena FM, αλλά σε τρεις περιπτώσεις δεν μπόρεσε να σταματήσει τους αντιπάλους του. Πάντως, εκτός από τα τρία γκολ, το ένα από τον Ζαγοράκη, που δέχθηκε ο Γιώργος Μύρτσος (το τέταρτο το δέχθηκε ο ηχολήπτης Δημήτρης Λιόλιος) είχε εντυπωσιακές αποκρούσεις αποσοβώντας αρκετές δύσκολες καταστάσεις για την εστία του…

[new_royalslider id=”28″]