«Ψάχνεται» και ο Σκόρδας

Την Κυριακή ο Άρης ολοκληρώνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του και είναι επιβεβλημένο από την Δευτέρα κιόλας να αρχίσουν οι διαδικασίες της… επόμενης ημέρας. Ήδη, όπως είναι γνωστό, γίνονται επαφές στις οποίες συμμετέχουν Αρειανοί παράγοντες με κάποια οικονομική επιφάνεια και ουσιαστικά βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο αυτών των συζητήσεων, ώστε να καταλήξουν κάπου.

Κινήσεις γίνονται και από την ΚΜΑ, η οποία θέλει επίσης από την πλευρά της να είναι… έτοιμη για να συμμετάσχει στις εξελίξεις. Σε επαφές και αναζήτηση πόρων ωστόσο βρίσκεται και ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, ο Λάμπρος Σκόρδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κάνει κάποιες διερευνητικές συζητήσεις με ανθρώπους, που υπό προϋποθέσεις θα ήθελαν να μπουν στην διαδικασία χρηματοδότησης της ΠΑΕ.

Βέβαια, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σκόρδα σημαντικό ρόλο θα παίξει και η απόφαση που αναμένεται από το Ειρηνοδικείο. Αν κερδίσει την υπόθεση, τότε θεωρητικά θα συνεχίσει τις επαφές του πιο «ζεστά». Σε διαφορετική περίπτωση, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Από την αποχώρησή του, μέχρι την… παρουσίαση συγκεκριμένης πρότασης από την πλευρά του.