«Μεγάλος ο Άρης, θα σταθεί στα πόδια του»

Στην εμπειρία της παρουσίας του στον Άρη αναφέρθηκε μιλώντας στην εκπομπή AllAboutARIS On Air, ο Τάσος Μπακασέτας. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, ενώ έστειλε αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον. Πιο αναλυτικά:

Για το συνολικό του πέρασμα από τον Άρη: Στην αρχή τα πράγματα εξελίχθηκαν φοβερά, ειδικά στα πρώτα παιχνίδια με τα γκολ που πέτυχα. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Έμεινα για έναν μήνα έξω λόγω της αποβολής μου στον Πλατανιά και μετά ήρθε ο υποβιβασμός της ομάδας. Όταν ήρθα δεν με ένοιαζε τόσο πολύ η προσωπική μου απόδοση, αλλά το αποτέλεσμα της χρονιάς για την ομάδα. Στον Άρη βρήκα ρυθμό και πατούσα καλά στα πόδια μου. Στη ζωή όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ελπίζω για καλό και όχι για κακό.

Για τη συμπεριφορά  των φιλάθλων του Αστέρα προς το πρόσωπο του, στον αγώνα με τον Άρη: Ο κόσμος αυτό έδειξε, ότι με  έχει εκτιμήσει. Οι άνθρωποι του Αστέρα με παρακολουθούν όλο αυτό το διάστημα και ελπίζω να άφησα καλές εντυπώσεις.

Συνεχίζοντας την τοποθέτηση του, ανέφερε: Ο Άρης  είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Τα προβλήματα που έχει δεν το αναιρούν αυτό. Έζησα πρωτόγνωρα πράγματα. Πήρα πολλές εμπειρίες και πιστεύω πως θα είναι πολύ καλό για τη συνέχεια της καριέρας μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Άρη, που μου έδωσαν την ευκαιρία να δείξω ότι μπορώ να σταθώ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Για το δέσιμο του με τους συμπαίκτες του: Είμαστε όλοι πολύ κοντά ηλικιακά και δεν υπάρχουν πολλοί ξένοι. Αυτό είναι καλό γιατί υπάρχει και χημεία.

Για το τι έφταιξε για τη φετινή χρονιά: Απ` όταν ήρθα εδώ, έχω ακούσει πολλά πράγματα. Σίγουρα πρόβλημα ήταν η έδρα. Δεν είμαι όμως αρμόδιος να ονοματίσω. Όλοι φταίμε. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο.

Για το αν υπάρχει ταλέντο στον Άρη: Σίγουρα υπάρχει ταλέντο και πιστεύω πως η ομάδα δεν έχει πρόβλημα να ξανασηκωθεί και να βρει τον δρόμο του.

Για το αν θα συμβούλευε κάποιον παίκτη να επιλέξει τον Άρη: Ναι, γιατί είναι μια μεγάλη εμπειρία. Βέβαια υπάρχουν γενικά πολλά προβλήματα, αλλά αν βρεθούν χρήματα και γίνονται οι πληρωμές, τότε δεν βρίσκω τον λόγο κάποιος παίκτης να μην συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Κλείνοντας, ο Μπακασέτας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη: Τους ευχαριστώ για την στήριξη. Να τα ξεχάσουν όλα και να είναι ήσυχοι, γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, θα σταθεί στα πόδια του και στο τέλος θα πάνε όλα καλά.