Συνεχίζει το… κάστινγκ ο Σαρρής

H ΕΠΟ συνεχίζει να ψάχνει τον προπονητή, που θα διαδεχτεί τον Φερνάντο Σάντος, και μετά τον Ολλανδό Μάρτιν Γιόλ, με τον οποίο συναντήθηκε την Πέμπτη ο Σαρρής, χθες ήταν η σειρά του Μάρκο Ταρντέλι.

Ο 59χρονος Ιταλός ήταν στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ενώ μέσα στις προθέσεις του Σαρρή, είναι να συναντηθεί τις επόμενες μέρες τόσο με τον Μαρσέλο Μπιέλσα, όσο και με τον Γερμανό Άρμιν Φε.

Σε ότι αφορά τον Ταρντέλι, «κύκλοι» της Ομοσπονδίας τον εμφανίζουν ως φαβορί, αν και τα τελευταία οχτώ δεν δουλεύει ως πρώτος προπονητής, αλλά ως βοηθός.

Η τελευταία του προπονητική δουλειά ήταν στην Αρέτσο μέχρι το 2006, ενώ νωρίτερα είχε δουλέψει στην Κόμο, στην Τσεζένα, στην Εθνική Ελπίδων της Ιταλίας, στην Ίντερ, στην Μπάρι και στην Εθνική της Αιγύπτου για πέντε αγώνες.

Το 2006 ο Ταρντέλι πήγε στην Γιουβέντους και δούλεψε ως συνεργάτης, ενώ από το 2008 μέχρι τώρα, ήταν βοηθός του Τραπατόνι στην Εθνική Ιρλανδίας.

To πρόβλημα είναι πως τα οικονομικά της ΕΠΟ δεν είναι τόσο… ανθηρά κι έτσι δεν μπορεί αν προσεγγίσει πρωτοκλασάτους προπονητές…