By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Αγκαλιά με τον τίτλο η Λίβερπουλ!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΔΙΕΘΝΗ

Αγκαλιά με τον τίτλο η Λίβερπουλ!

Τhessports
Last updated: 13/04/2014 17:31
Τhessports
Share
SHARE

Η Λίβερπουλ κρατάει την τύχη και το πρωτάθλημα στα χέρια της. Ο θρίαμβος στο ντέρμπι επί της Μάντστεστερ Σίτι με 3-2 δίνει το δικαίωμα στους «κόκκινους» να κόψουν αυτοί πρώτοι το νήμα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. 

Η βαθμολογία, μετά το τέλος της ματσάρας στο κατάμεστο «Ανφιλντ», φέρνει τη Λίβερπουλ στην πρώτη θέση με 77 βαθμούς (34 αγώνες), ακολουθεί η Τσέλσι με 72 (33 αγώνες) και η Σίτι έχει μείνει πίσω με 70 βαθμούς, αλλά και δύο λιγότερα ματς από τη Λίβερπουλ. Πολλά θα κριθούν στο ντέρμπι Λίβερπουλ – Τσέλσι σε 15 μέρες, με την ομάδα του Ρότζερς να δείχνει ικανή ως το τέλος να φτάσει τους 89 βαθμούς και να μην ενδιαφέρεται για το τι θα κάνουν Τσέλσι και Σίτι.

Το ντέρμπι είχε τέτοια απίστευτη εξέλιξη, που στα 10 τελευταία λεπτά υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο «Ανφιλντ» που έκλειναν τα μάτια από την αγωνία τους. Το 2-0 έγινε 2-2 και στη συνέχεια 3-2 μέχρι ο Κλάντεμπεργκ να σφυρίξει για τελευταία φορά…

lfc03

Η Λίβερπουλ έδωσε έναν δαιμονισμένο ρυθμό από το πρώτο λεπτό, μόλις στο 12ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ μετά από την καταπληκτική συνεργασία Σουάρεζ – Στάριτζ και με το άψογο τελείωμα του τελευταίου.

Η Σίτι έδειχνε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει και χάνοντας στο 18’ τον Γιάγια Τουρέ, που αποχώρησε τραυματίας, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την ομάδα του Πελεγκρίνι. Στο 26’ ο Τζέραρντ με κεφαλιά άγγιξε το 2-0, το οποίο πέτυχε μετά από δική του εκτέλεση κόρνερ ο Σκρτελ βάζοντας φωτιά στις κερκίδες του «Ανφιλντ»!

lfc06

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, μέσα σε ένα λεπτό (44’-45’) πρώτα με τον Κομπανί και με τον Φερναντίνιο στη συνέχεια, αλλά ο Μινιολέ με καταπληκτική απόκρουση κράτησε το μηδέν. Δεν το έκανε στο 57’ με τον Νταβίντ Σίλβα να σκοράρει με προβολή και να μειώνει σε 2-1 και στάθηκε άτυχος πέντε λεπτά αργότερα όταν είδε τον Τζόνσον να πετυχαίνει αυτογκόλ και την Σίτι να ισοφαρίζει σε 2-2.

Όμως, το τραγικό λάθος του Κομπανί, έδωσε την δυνατότητα στη Λίβερπουλ να κάνει το 3-2 με τον Κουτίνιο στο 78’ και να ξανα… αγγίζει αυτή το πρωτάθλημα, που μέχρι τότε έδειχνε να γέρνει προς τη μεριά της Σίτι!

lfc07

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τζόνσον, Σκρτελ, Φλάναγκαν, Σακό, Χέντερσον, Τζέραρντ, Στάριτζ (66’ Αλεν), Κουτίνιο (89’ Μόζες), Σουάρεζ, Στέρλινγκ (94 Λούκας)

Μαν. Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Τουρέ (18’ Χάβι Γκαρσία), Φερναντίνιο, Νάβας (50’ Μίλνερ), Σίλβα, Νασρί, Ντζέκο (68’ Αγουέρο).

Σχετικά άρθρα

Ζίβκοβιτς: «Σηκώνουμε το κεφάλι, πάμε πιο δυνατά από ποτέ!»
Αλλάζει εταιρεία ένδυσης ο Άρης
Αποχώρησε από τη Χόλσταϊν ο Σβαμπ
Τα σενάρια για Κωνσταντέλια και η άμεση διάψευση του ΠΑΟΚ
Έκανε «πάρτι» στον τελικό και σήκωσε το Europa League η Βίλα!
TAGGED:ΛίβερπουλΜάντσεστερ Σίτι
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Α.Π.Α.Τ.Σ.Η.: «Μακριά από διοικήσεις»
Next Article Συμφωνία με τον Ταρντέλι, που έχει να προπονήσει… 8 χρόνια

Τελευταία νέα

Εξάρα Ατρόμητου στον Πανσερραϊκό με σούπερ Τσούμπερ
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Τα δύο νέα πρόσωπα του Δ.Σ.
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
21 May, 2026
Γρηγορίου: «Ίδια εστίαση, υψηλότεροι στόχοι!»
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Λεωφόρος… τέλος για Παναθηναϊκό, αλλά όχι για την Κηφισιά!
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Follow US