Οι… αλήθειες του Διούδη

Γεγονότα που πονάνε αλλά είναι μία πραγματικότητα. Αυτός ήταν ο φετινός Άρης και οι δηλώσεις του Σωκράτη Διούδη μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια.

Αρχικά ο γκολκίπερ του Άρη είπε: «Δεν έχουμε να πούμε πολλά λόγια να πούμε αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς ζήσαμε μια κατάσταση τον τελευταίο καιρό πολύ δύσκολη για μας. Είμαστε υποβιβασμένοι εδώ κι αρκετά παιχνίδια και παρ’ όλα αυτά έπρεπε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ουσιαστικά για την φανέλα. Τι να πω είναι δύσκολη η κατάσταση. Προσπαθήσαμε να πέσουμε αξιοπρεπώς, να κάνουμε κάποιες σοβαρές εμφανίσεις και νομίζω τα καταφέραμε».

Για τον κόσμο και τα λάθη που έγιναν ανέφερε: «Ο κόσμος είναι η δύναμη αυτή της ομάδας Είδαμε το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο, με την η ομάδα υποβιβασμένη. Νομίζω αυτό είναι το όπλο αυτού του συλλόγου και εκεί πρέπει να στηριχθεί. Ο κόσμος να είναι συσπειρωμένος κάτι που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια και να καταφέρει η ομάδα να επανέλθει γρήγορα εκεί που της αξίζει. Ο κόσμος μας χειροκροτούσε. Προφανώς αντιλαμβάνεται ότι σαφώς οι ευθύνες βαραίνουν πολλούς, αλλά δεν μπορούμε να επωμιστούμε το μεγαλύτερο μέρος των ευθυνών. Έγιναν τεράστια λάθη και τα προηγούμενα χρόνια και ειδικά αυτή τη χρονιά από το καλοκαίρι αν κοιτάξουμε, μ’ έναν τραγικό σχεδιασμό, μείναμε ξανά παιδιά άπειρα. Στηριχθήκαμε όλη την χρονιά σε παίκτες χωρίς εμπειρίες και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, σε παιχνίδια που καίει η μπάλα είναι πιο δύσκολο να παίρνεις αποτελέσματα».

Και συνέχισε με… αποκαλύψεις: «Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Εμείς όλη τη χρονιά, και νομίζω πρέπει να τα ξέρει αυτά ο κόσμος, οι συνθήκες στις οποίες δουλεύαμε ήταν τραγικές. Νέα παιδιά με τεράστια οικονομικά προβλήματα. Πραγματικά πολύ δύσκολες συνθήκες. Οι υπάλληλοι να απλήρωτοι κοντά δύο χρόνια κι αυτοί κάποια στιγμή απηύδησαν. δεν έκαναν την δουλειά τους. Χωρίς φυσιοθεραπευτές ήμασταν τον τελευταίο δίμηνο. Είναι πάρα πολλά που δεν αρμόζουν σε μια επαγγελματική ομάδα και πόσο μάλλον στον Αρη έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Αυτά νομίζω πρέπει να τα ξέρει ο κόσμος. Χωρίς να προσπαθώ να δικαιολογήσω τους συμπαίκτες μου. Προσπαθήσαμε να μείνουμε ενωμένοι και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες βάλτε και τα παιχνίδια που η μπάλα καίει. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο ήταν να σωθεί αυτή η ομάδα».

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: «Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ»

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Καραγιάννης είπε: «Το πρωτάθλημα τελειώσε απογοητευτικά. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε μία νίκη να δώσουμε μια χαρά στον κόσμο. Να ζητήσουμε μία μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο. Τους ευχαριστούμε που μας στήριξαν ακόμη και σήμερα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι κοντά μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Αρης είναι μία μεγάλη ομάδα και δεν θα πεθάνει ποτέ».