Λεοντιάδης: «Έχουν χάσει και δεν το ξέρουν»

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ Μιχάλης Λεοντιάδης για ακόμη μια φορά έδειξε το πάθος του για τον Δικέφαλο, μιλώντας στον Arena για το παιχνίδι που ακολουθεί.

Ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είναι στο επίκεντρο και όπως χαρακτηριστικά είπε δεν τον… ενδιέφερε τι θα γίνει στην Λιβαδειά: «Εγώ είπα κάπου πριν από 10 μέρες η Λιβαδειά δεν με ενδιαφέρει. Την Τετάρτη θέλω το ματς. Αυτό με ενδιαφέρει. Μέχρι και του Γεωργιάδη το μυαλό ήταν την Τετάρτη όχι στην Λειβαδιά. Δεν ενδιέφερε κανέναν το παιχνίδι και να κέρδιζε ο ΠΑΟΚ. Εμείς που το βλέπαμε, δεν μας ενδιέφερε. Την Τετάρτη θα μπούμε μέσα και θα τους πάρουμε το κεφάλι».

Για το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό: «Το πιστεύω που έχω δεν το είχα ποτέ. 1000% το πιστεύω. Έχω μια αισιοδοξία που δεν είχα ποτέ. Οι παίκτες αυτό περιμένουν, να μπούνε μέσα και να το πάρουν. Για συμβόλαια και όλα τα άλλα θα μιλήσουμε μετά την Τετάρτη. Ας πανηγύρισε πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός από το αεροδρόμιο μόλις κατέβει θα πρέπει να χάσει. Χάστε και φύγετε, αυτό θα γίνει. Θα το πάρουν το ματς τα παιδιά. Πιστεύω φυσικά και στον κόσμο. Όλοι μαζί θα το πάρουμε το ματς. Διοίκηση, κόσμος παίκτες, όλοι! Θα είμαι στο γήπεδο αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπούνε και να παίξουνε μπάλα. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το 90′ να παίξουν μπάλα. Φυσικά ο κόσμος θα φωνάζει και αυτός από το πρώτο λεπτό. Για εμένα αυτός είναι ο τελικός, καθώς μετά είμαστε παιχτικά η καλύτερη ομάδα. Επίσης, μπάλα είναι θα περάσει ο Παναθηναϊκός; Μπορεί να κάνει τέσσερα δοκάρια ο Παναθηναϊκός και να περάσει ο ΟΦΗ».

Για την κακή εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια: «Φαντάζομαι μέσα στην Τούμπα τι θα κάνουν. Μόλις αρχίσει κάντε και οι 11 τάκλιν να δούμε αν θα ξανά ακουμπήσουν μπάλα μετά. Η Τούμπα θα κοχλάζει. Δεν υπάρχει να δούμε τι θα γίνει. Έχει ήδη τελειώσει το ματς απλά δεν το ξέρουν. Προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ, ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι. Έχει τελειώσει».