Ποιες ΠΑΕ δεν αδειοδοτούνται!

Μόλις μία ομάδα από τις έξι των οποίων οι φάκελοι αδειοδότησης εξετάστηκαν από το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ πέρασε από τον έλεγχο. Για τις υπόλοιπες η εισήγηση του επικεφαλής κ. Δημητρίου, προς το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, φέρεται να είναι αρνητική!

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Soccerplus, που ασχολείται τακτικά και εμπεριστατωμένα με θέματα ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ, οι πέντε ομάδες που κινδυνεύουν να απορριφθούν οι φάκελοι τους σε πρώτο βαθμό είναι ο Πλατανιάς, ο Εργοτέλης, η Βέροια, ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και ο Πανιώνιος ο οποίος επί της ουσίας δεν κατέθεσε φάκελο και για μια ακόμα χρονιά θα αγωνιστεί στη Super League με περιορισμό στις μεταγραφές.

«Σύμφωνα με πληροφορίες τα προβλήματα των τριών πρώτων ομάδων εντάσσονται στο οικονομικό κομμάτι (π.χ. πλάνο βιωσιμότητας) με τον Πλατανιά να φέρεται να είναι σε καλύτερη θέση.

Στον φάκελο του ΠΑΣ επισημάνθηκαν κάποιες μικρές ατέλειες στο γήπεδο (αποδυτήρια, καθίσματα) γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ κ. Γ. Χριστοβασίλη ο οποίος σε κάποιο σημείο αποχώρησε από τη διαδικασία. Ο υποβιβασμένος Άρης κατέθεσε τυπικά φάκελο αλλά όπως και ο Απόλλωνας έχουν υποβιβαστεί.

Η μοναδική από τις ομάδες που πέρασε χθες από τον έλεγχο του οργάνου της ΕΠΟ με θετική εισήγηση από τον κ. Δημητρίου ήταν η Καλλονή».

Σήμερα Τρίτη θα εξεταστούν οι φάκελοι των υπόλοιπων ομάδων, ανάμεσα και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει η περίπτωση του Παναθηναϊκού και δευτερευόντως του ΟΦΗ.