Μόνο με ένα θαύμα…

Στις 16:οο στο Νέο Ρύσιο είναι προγραμματισμένο το… ραντεβού παικτών και τεχνικής ηγεσίας για να τα… πουν. Υπό άλλες προϋποθέσεις αυτό δεν θα αποτελούσε είδηση, ωστόσο από την στάση των ποδοσφαιριστών θα φανούν πολλά για το μέλλον.

Επιθυμία του Φοιρού και των συνεργατών του είναι να συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι τα τέλη Μαΐου, όμως κάτι τέτοιο μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα συμβεί, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας αρκετά σημαντικός αριθμός ποδοσφαιριστών, υπό τις παρούσες συνθήκες και χωρίς καμία ενημέρωση για το μέλλον, δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα. Θα πρέπει να τονιστεί ότι ήδη αρκετοί παίκτες έχουν αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη

Άρα δύσκολα θα παραμείνουν όλοι για προπονήσεις, ενώ ήδη αρκετοί εξ αυτών έχουν ξενοικιάσει τα σπίτια τους και μάλιστα ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά, ώστε να διασφαλίσουν τα χρήματά τους και να μείνουν ελεύθεροι. Επίσης δεν είναι λίγοι οι παίκτες που αντιμετωπίζουν μέχρι και πρόβλημα διαβίωσης και για οικονομικούς λόγους αδυνατούν πλέον να προπονούνται στο Ν. Ρύσιο.

Υπάρχει πιθανότητα το απόγευμα στο Ν. Ρύσιο να βρεθεί και κάποιοι μέλος της διοίκησης, ίσως και ο ίδιος ο Σκόρδας, όμως αυτό θα συμβεί μόνο αν έχει κάτι να τους πει.