«Στη Β’ Εθνική, αλλά με όρους…»

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης, πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Αρη, επιμένει πως η θέση του Άρη είναι στη Β’ Εθνική. Εθεσε, όμως, τις δικές του προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό πριν κοιτάξει το οτιδήποτε άλλο.

«Ο Άρης πρέπει να παίξει υπό όρους και προϋποθέσεις στη Β’ Εθνική. Να δούμε αν μπορούμε να κατεβάσουμε την ομάδα και να αγωνιστεί κανονικά χωρίς κανένα κίνδυνο με περιορισμούς, αρνητικές αποφάσεις, να μπορεί να λειτουργεί η ΠΑΕ, γιατί αν δεν συμβούν όλα αυτά τότε θα φρενάρουν την ομάδα και θα πέσει αγωνιστικά στη Γ’ Εθνική. Δεν πρέπει να πάμε σε βεβιασμένες κινήσεις», υποστήριξε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΜΑ μιλώντας στον Arena FM.

Ο κ. Στεφανίδης επιμένει πως ο Λάμπρος Σκόρδας πρέπει να αποτελέσει παρελθόν από την προεδρία της ΠΑΕ Άρης. «Δεν έχει μέλλον η σημερινή διοίκηση Σκόρδα στον Άρη. Για να μείνει ο κ. Σκόρδας θα πρέπει να περάσει από την ΚΜΑ, αν δεν βγει έως τότε η δικαστική απόφαση. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Σκόρδας, εκτός αν φέρει κάποιον επενδυτή που θα τον έχει βρει για την ομάδα. Τότε θα τον ακούσουμε για το καλό του Άρη. Δεν βάζουμε ταμπέλες, ούτε τα προσωπικά μας πάνω από τον Άρη», είπε και πρόσθεσε για την στάση του απέναντι στην ΚΜΑ: «Αυτό που κάνει ο Σκόρδας δείχνει ότι δεν σέβεται τους θεσμούς. Εχει… γραμμένη τη Λέσχη με την στάση του. Αποδεικνύεται ότι την δημιούργησε για ίδιον όφελος. Τότε, όμως, ήταν όλα καλά…»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΜΑ «υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν τον Αρη, αλλά περιμένουν και αυτοί τις εξελίξεις», ενώ για το πόρισμα της Nexia τόνισε ότι «είναι στον εισαγγελέα και αυτός είναι ο μοναδικός που μπορεί να αποφασίσει για το αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες προς φυσικά πρόσωπα».