Άδεια και για τον Παναθηναϊκό

Ήταν ένα από τα ερωτηματικά της υπόθεσης “αδειοδότηση” τελικά, και ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε όλα τα εμπόδια και παίρνει κανονικά άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα, που φυσικά σημαίνει και δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Η διαδικασία για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και η εισήγηση της επιτροπής και για τους πράσινους είναι θετική. Οι αποφάσεις για όλους, θα ανακοινωθούν την Μ.Πέμπτη, ωστόσο στη διάρκεια της εξέτασης των φακέλων, οι ομάδες ενημερώνονται αν έχουν περάσει ή όχι.

Για το θέμα, έκανε δηλώσεις η νομικός της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένη, που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στην διαδικασία και είπε τα εξής :

«Θεωρούμε ότι είναι μια καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό. Η εισήγηση ήταν θετική. Είναι μια ημέρα στη διαδρομή μιας χρονιάς που μόνο θετικά μηνύματα μπορεί να αποτυπώσει για την ΠΑΕ τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επιχειρησιακό. Δικαιώνονται οι προσπάθειες της διοίκησης και η συστηματική και οργανωμένη δουλειά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού όλη αυτή τη χρονιά στην οποία χαιρόμαστε γιατί διαψεύσαμε τις περσινές αρνητικές κρίσεις.

Στη φάση αυτής της αδειοδότησης θα ήθελα να πω ότι γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά τα οποία περιείχαν ανακρίβειες έως και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε να συνεχίσει να εργάζεται, να μην διαψεύδει κάθε δημοσίευμα και να απαντήσει με τη σημερινή εισήγηση την οποία έλαβε.

Είναι μια ευκαιρία όμως να δώσουμε ένα γενικότερο μήνυμα ως Παναθηναϊκός σε όσους απ’ όπου κι αν προέρχονται και απ’ όπου κι αν δραστηριοποιούνται και πέρα από την αδειοδότηση, ότι ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, είναι παρόν και αποτελεί πάντα ένα μεγάλο κλαμπ»