Πέρκος: “Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος”

Ανήμερα των γενεθλίων του (14/4), ο Στέφανος Πέρκος έλυσε την συνεργασία του με το μπασκετικό τμήμα του Ηρακλή με λίγα λόγια θέλησε να αποχαιρετήσει τους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας.

“Όπως όλα τα ωραία ταξίδια, έτσι και αυτό έλαβε τέλος. Μπορεί ο πλους να μην έφτασε μέχρι τον προορισμό του, αλλά πάντα το ταξίδι αξίζει περισσότερα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους φιλάθλους και τους παίκτες του Ηρακλή για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε, αλλά και για την αξιοζήλευτη αγωνιστική πορεία που πραγματοποιήσαμε. Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα” τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Στο μεταξύ την πρώτη του προπόνηση, έκανε σήμερα (15/4) ο νέος προπονητής των “κυανολεύκων” και μέχρι πρότινος βοηθός του Πέρκου, Γιώργος Κυρούδης. Ο τελευταίος ήθελε να δει την ομάδα του σε ένα φιλικό, αλλά κάτι τέτοιο δεν στάθηκε δυνατό, καθώς δεν λείπουν και οι τραυματίες. Συγκεκριμένα, οι Γιάννης Μαλτέσιος και Αλέξανδρος Μήτσιαλος αντιμετωπίζουν πρόβλημα σε μύτη και γαστροκνήμιο αντίστοιχα, αλλά η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Εξάλλου, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Μ. Πέμπτη και εν’ συνεχεία οι παίκτες θα απολαύσουν πενθήμερη άδεια.