«Κάτω στον Πειραιά, στα Καμίνια…»

Ολα τα καλά παιδιά, μια καλή παρέα μαζεύτηκαν σήμερα στα Καμίνια, μια από τις φτωχογειτονιές του Πειραιά. Μόνο αυτοί που συγκεντρώθηκαν εκεί δεν ήταν και οι πιο φτωχοί του κόσμου!

Ηταν εκεί, για την παρουσίαση του νέου συνδυασμού (και το όνομα αυτού «Πειραιάς Νικητής») του Γιάννη Μώραλη, που θα διεκδικήσει (όλοι λένε, ότι θα βγει με… κλειστά μάτια) την δημαρχία του Πειραιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Σωκράτης Κόκκαλης, αλλά και ο υιός Κόκκαλη, Πέτρος.

moralis03

moralis02

Ο συνδυασμός του Μώραλη, μέχρι σήμερα προέδρου της Σούπερ Λίγκας, εκφράζει «το νέο που σαρώνει το παλιό», όπως είπε ο υποψήφιος δήμαρχος. Με τους Μαρινάκη και Κόκκαλη να χειροκροτούν. Δίπλα τους και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος. Λίγο πιο πίσω ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαππάς κι άλλα στελέχη των ερυθρόλευκων. Μια… ωραία ατμόσφαιρα…

Σε δηλώσεις του ο κ. Μαρινάκης είπε ότι νιώθει πολύ συγκινημένος γιατί έφτασε στα Καμίνια σήμερα και συνάντησε έξω από το πολιτιστικό κέντρο πολλούς ανθρώπους που είχαν αγωνιστεί μαζί παλιά στο πλευρό του πάτερα του στον Πειραιά.