«Τα ξαναλέμε την Τρίτη»

Η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Άρη στο Ν. Ρύσιο δεν έκρυβε κάποια ιδιαίτερη έκπληξη. Επί της ουσίας μηδέν, αφού δεν υπήρξε κάτι… συγκεκριμένο ούτε βέβαια κάποια ενημέρωση για την επόμενη ημέρα. Στην συνάντηση δεν παραβρέθηκε κανένα μέλος από την διοίκηση Σκόρδα, ούτε κάποιος εκπρόσωπος της ΚΜΑ.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Γιώργος Φοιρός, ενώ παρόντες ήταν και οι Κολτσίδας, Μπιμπισίδης. Αυτό που τους μεταφέρθηκε ήταν πως όλοι έχουν άδεια μέχρι την Τρίτη του Πάσχα, όταν και θα ξαναβρεθούν όλοι για να δουν τι ακριβώς θα κάνουν.
Εκείνο που επισήμανε ο Φοιρός ήταν ότι οι σημερινές διοικητικές εξελίξεις, με την δικαστική απόφαση υπέρ του ΑΣ και της ΚΜΑ, ενδεχομένως να επιφέρουν αλλαγές κι έτσι ζητήθηκε από τους παίκτες να κάνουν υπομονή μέχρι και την Τρίτη.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές που απουσίασαν από τη σημερινή συνάντηση, από τους δανεικούς έλειπαν οι Μπακασέτας και Καραγκούνης (Τάτος, Βλάχος και Μπουγαϊδης ήταν παρόντες, ενώ για διάφορους λόγους δεν ήταν παρόντες οι Κύργιας και Τσουμάνης.