Γραφεία ο Στεφανίδης, δικαστήρια ο Σκόρδας

Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκαν σήμερα ο Παναγιώτης Στεφανίδης, με τον Βασίλη Ψηφίδη, τον Γιάννη Κουζούνια και τον Βασίλη Φουρλίγκα και είχαν μια πρώτη ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Κυρίως γι’ αυτά που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα (οικονομικού περιεχομένου).

Έκαναν έναν πρώτο έλεγχο, βλέποντας τις σχετικές καταστάσεις. Πήραν μια πρώτη εικόνα δηλαδή, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και σήμερα.

Από κει και πέρα, η διοίκηση υπό τον Στεφανίδη αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα την προσεχή Τρίτη, ημέρα κατά την οποία έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, όπου λογικά θα παρευρεθεί κάποιος από τη νέα διοίκηση για να τους ενημερώσει για τις επόμενες κινήσεις. Δεν αποκλείεται βέβαια η… ενημέρωση προς παίκτες και Φοιρό να γίνει να νωρίτερα μέσω τηλεφώνου.

Την ίδια ώρα η πλευρά Σκόρδα κατέθεσε έφεση κατά της χθεσινής απόφασης του Ειρηνοδικείου και παράλληλα αίτηση αναστολής εκτέλεσής της, επιδιώκοντας την έκδοση ασφαλιστικών μέτρων, μέχρι να εκδικαστεί η έφεση. Η εκδίκαση των τελευταίων αναμένεται να γίνει άμεσα, ίσως και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.