Το δάκρυ του Κλάους…

Ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος ουσιαστικά έφτασε τον ΠΑΟΚ. Σκόραρε στο Καραϊσκάκη, στην μοναδική επίθεση της ομάδας του και έκανε το 2-1, σκόραρε και το βράδυ της Μ.Τετάρτης, σε μια από τις λιγοστές τελικές της ομάδας του, χαρίζοντας στην ουσία στον ΠΑΟΚ τη νίκη – πρόκριση.

Ο Κλάους πήρε από το χέρι τον ΠΑΟΚ και τον πήγε στον τελικό, ένα παιδί που μεγάλωσε μέσα στον ΠΑΟΚ, θα είχε την ευκαιρία να ζήσει το μεθεπόμενο Σάββατο το όνειρό του, να κατακτήσει έναν τίτλο. Κι όμως ο 25χρονος φορ θα είναι θεατής στον μεγάλο τελικό, αφού χθες είδε την 4η κάρτα του.

Ο Αθανασιάδης έζησε με μεγάλη ένταση το παιχνίδι, όταν στο τέλος του αγώνα είδε την κίτρινη κάρτα επειδή κλώτσησε τη μπάλα σε ένα οφσάιντ, που υποδείχτηκε, κατάλαβε τι θα χάσει.

Αρχικά προσπάθησε να την αποφύγει, αλλά ο Μάνταλος δεν ήταν διατεθειμένος να του τη χαρίσει. Όταν το συνειδητοποίησε ο Κλάους, σήκωσε τη φανέλα του, την πέρασε στο κεφάλι του και δεν μπορούσε να πιστεψει ότι θα χάσει τον μεγάλο τελικό…

Στα αποδυτήρια πανηγύρισε έντονα την πρόκριση, κάποια στιγμή τον πείραξε ότι θυμήθηκε ότι δεν θα μπορέσει να παίξει στον τελικό  και αυτοί που ήταν κοντά είδαν ότι δάκρυσε.

Αν θυμηθεί κανείς και τις δηλώσεις του Σαββίδη, που ουσιαστικά τον αποθέωσε κι επισήμανε ότι αυτός δεν επέτρεψε να πωληθεί ο Κλάους κι απ΄ ότι φαίνεται θα κάνει ότι πρέπει να τον κρατήσει, ένα είναι βέβαιο. Ο Κλάους θα έχει κι άλλες ευκαιρίες για να ζήσει αυτό που δεν θα μπορέσει να κάνει το άλλο Σάββατο.