Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα

Πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα στον Άρη και η διοίκηση του θα πρέπει (αν δεν επιθυμεί αυτά τα καυτά ζητήματα να γίνουν “βουνό”)να αρχίσει σιγά σιγά να ασχολείται με μεγαλύτερη συνέπεια.

Ζήτημα πρώτον: Η ΚΑΕ Άρης προκάλεσε μια συγκέντρωση παραγόντων. Προανήγγειλε δημιουργία ομάδων …δράσης που θα αναλάβουν καθήκοντα ώστε επιτέλους η ομάδα να έχει καλύτερη λειτουργία. Μετά την συγκεκριμένη συνάντηση πάντως ακολούθησε σιγή…ασυρμάτου.

Ζήτημα δεύτερον: Η ΚΑΕ πρέπει να έχει ως κεντρική της, στρατηγική επιλογή την προσέλκυση επενδυτή. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση. Η επίκληση στις καλές σχέσεις που η διοίκηση έχει με τον Νίκο Γκάλη ή τον Παναγιώτη Γιαννάκη δεν αρκεί και δεν θα φέρει αποτέλεσμα.

Ζήτημα τρίτο: Δεν έγινε καμία προσπάθεια για την άρση του ban από την FIBA. Η διοίκηση είπε πώς τα βρήκε με τον Ντάνστον (είχε προσφύγει στην FIBA και είδε δικαιωθεί) όμως ακόμη δεν τον έχει τακτοποιήσει οικονομικά με αποτέλεσμα το θέμα του να βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Ζήτημα τέταρτο: Η διοίκηση είχε προαναγγείλει ξεκαθάρισμα με το θέμα των μετόχων της ΚΑΕ. Ως πότε οι μέτοχοι θα παραμένουν…αμέτοχοι των εξελίξεων;

Ζήτημα πέμπτο: Δυο φορές η διοίκηση προανήγγειλε συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με αυτή την συνεργασία.