Ο Τύπος για την Τούμπα

Ο ημιτελικός της Τούμπας μονοπωλεί στα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. Με μεγάλες αναφορές και εντυπωσιακές φωτογραφίες απ’ όλα όσα έγιναν το βράδυ της Μ. Τετάρτης. Ο ελληνικός αθλητικός Τύπος «είδε» και αποτύπωσε το ντέρμπι της Τούμπας, με διαφορετικό, όπως συνήθως συμβαίνει, μάτι.

Οι «ουδέτερες» εφημερίδες επίσης στέκονται αποκλειστικά και μόνο στα γεγονότα μέσα και έξω από τις κερκίδες. Η «Goalnews» κυκλοφόρησε με τίτλο «Εμετός» χαρακτηρίζοντας «Ντέρμπι τρομοκρατίας» το ματς της Τούμπας. «Αηδία» είναι ο τίτλος της εφημερίδας «Sportday», που κάνει την… έκπληξη και «ανακαλύπτει» και κάνει λόγο «για τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν» και γι’ αυτό «διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός»! Για «ζούγκλα» κάνει λόγο η «Livesport».

Οι δύο εφημερίδες της Θεσσαλονίκης δίνουν έμφαση στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό της 26ης Απριλίου. «Εδώ είναι Βορράς», είναι ο τίτλος των «ΣΠΟΡ», που έχουν επιλέξει μια τεράστια φωτογραφία της καυτής Τούμπας στο πρωτοσέλιδό τους. «Ελιωσε Ολυμπιακό, Μάνταλο και σαπίλα», γράφει η «Metrosport».

Οι λεγόμενες «κόκκινες» εφημερίδες (Πρωταθλητής, Γαύρος, ΦΩΣ) είδαν από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία τα όσα έγιναν μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

gn17

m17

p17

sd17

sp17b