Κλάους: «Μαζί με τους φίλους μου στην κερκίδα»

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ζει ένα μαρτύριο. Η απουσία του, λόγω τιμωρίας, από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας είναι κάτι που τον έχει στεναχωρήσει και το μόνο που του απαλύνει τον… πόνο είναι ένα γεγονός: θα δει τον τελικό από την κερκίδα, μαζί με τους φίλους του!

Ο Κλάους έχει έντονες αναμνήσεις από την παρουσία του στη Θύρα 4, ως οπαδός του ΠΑΟΚ, και έξι επτά χρόνια μετά θα ξαναζήσει αυτές τις στιγμές.

«Σίγουρα θα είμαι στο πέταλο», υποστήριξε ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ. Το μόνο που δεν γνωρίζει είναι το πώς θα κατέβει στην Αθήνα. Είτε με λεωφορείο, είτε με κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο το σίγουρο είναι πως θα είναι εκεί και αυτό θα τον κάνει να ξεχάσει την απουσία του από τον τελικό: «Είμαι στεναχωρημένος γιατί είναι ο πρώτος μου τελικός και θα τον χάσω. Μακάρι στη συνέχεια να έρθουν κι άλλα τέτοια μεγάλα παιχνίδια και να είμαι εκεί παρών».

Ο Κλάους μίλησε και για τη μάχη των ημιτελικών: «Δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε, γιατί δεν θέλαμε και πάλι να μείνουμε εκτός τελικού. Αξίζουν συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά, έδωσαν και την ψυχή τους σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμπαράσταση και την βοήθεια του και ελπίζω να το φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Μ’ αυτήν την πρόκριση του ΠΑΟΚ δεν χάρηκε μόνον ο κόσμος του, αλλά όλη η Ελλάδα».

Τέλος, ο Αθανασιάδης ρωτήθηκε και σχολίασε όλα αυτά που έζησε τον τελευταίο χρόνο. Το… σκοτσέζικο ντους στη σχέση του με την κερκίδα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που είναι κομμάτι του: «Πέρσι στη διάρκεια των πλέι οφ ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές που έχω περάσει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια από την αντίδραση του κόσμου προς το πρόσωπο μου. Στο πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν δεν ήμουν ο εαυτός μου. Ήμουν πολύ πιεσμένος, αλλά μέσα από τις εμφανίσεις, τη δουλειά και τα γκολ κατάφερα να γυρίσει το κλίμα. Γυρίζει, όμως, και με τις επιτυχίες της ομάδας. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, είμαστε στον τελικό».

Δείτε τι είπε ο Στέφανος Αθανασιάδης στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV: