Οριστικό: Που πάνε τα εισιτήρια

Ούτε ένα εισιτήριο προς ελεύθερη διάθεση δεν υπάρχει για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου! Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις και συσκέψεις αποφασίστηκε να μοιραστούν τα 21.300 εισιτήρια του τελικού στους συνδέσμους, κυρίως, και στους κατόχους διαρκείας, όχι όμως σ’ όλους…

Ο διαχωρισμός θα γίνει ως εξής: 13.500 εισιτήρια θα πάρουν οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ. Ακόμη 6.000 εισιτήρια θα μοιραστούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των Vip’s και στις θύρες 1-2-3-5-6 αφήνοντας εκτός… μοιρασιάς και προνομίων τους κατόχους διαρκείας στις θύρες 4 και 7. Αρχικά, όπως είχε αναφέρει και το πρωί του Μ. Σαββάτου το Thessports, η ΠΑΕ ήθελε να δώσει 7.000 εισιτήρια στους Συνδέσμους, αλλά τελικά ο αριθμός σχεδόν διπλασιάστηκε.

Η ΠΑΕ θα κρατήσει περίπου 1.800 εισιτήρια για τις δικές της ανάγκες και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην βγουν ελεύθερα εισιτήρια προς διάθεση. Αντιλαμβάνονται όλοι πως οι «χαμένοι» της υπόθεσης είναι οι κάτοχοι των διαρκείας στις θύρες 4 και 7.

Ο ΠΑΟΚ θα παραλάβει τα εισιτήρια του τελικού την ερχόμενη Τρίτη το απόγευμα και από το πρωί της Τετάρτης θα αρχίσει η διάθεσή τους.

Για το λόγο αυτό οι Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν νέα σύσκεψη το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία του Συνδέσμου της Τούμπας, όπου όπως αναφέρουν «η παρουσία όλων είναι επιτακτική».