By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Οπαδοί της Σάλκε προκάλεσαν επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδοί της Σάλκε προκάλεσαν επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τhessports
Last updated: 16/02/2017 11:21
Τhessports
Share
SHARE

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν οπαδοί της γερμανικής ομάδας Σάλκε επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην πλατεία Δημοκρατίας. Μεγάλος αριθμός οπαδών της Σάλκε βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ένταση

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα περίπου 200 οπαδοί της Σάλκε κινήθηκαν μαζικά από την οδό Μοναστηρίου, όπου βρίσκονται τα ξενοδοχεία που διαμένουν, προς την περιοχή των Λαδάδικων. Εκεί παρέμειναν για δύο ώρες. Κατά την επιστροφή τους στα ξενοδοχεία κάποιοι από τους οπαδούς επιτέθηκαν με γυάλινα μπουκάλια και πέτρες εναντίον διμοιρίας της ΔΑΕΘ που βρισκόταν σε επιφυλακή στην πλατεία Δημοκρατίας. Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ αντέδρασαν απωθώντας τους θερμόαιμους οπαδούς. Η ένταση διήρκεσε λίγα λεπτά.

1.500 οπαδοί της Σάλκε στη Θεσσαλονίκη

Τον ποδοσφαιρικό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε για την φάση των πλέι οφς του Europa League θα παρακολουθήσουν από τις κερκίδες του σταδίου της Τούμπας περίπου 1.500 οπαδοί της Σάλκε. Πονοκέφαλο για την Αστυνομία αποτελεί η παραμονή των Γερμανών οπαδών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μέχρι σήμερα το απόγευμα. Εκφράζονται φόβοι για πιθανή συμπλοκή με οπαδούς του Δικεφάλου. Το σχέδιο της Αστυνομίας προβλέπει συγκέντρωση των οπαδών της Σάλκε στον Λευκό Πύργο στις 17:00. Εκεί θα πραγματοποιηθεί σωματικός έλεγχος και στη συνέχεια μεταφορά των οπαδών με τουριστικά λεωφορεία προς το γήπεδο της Τούμπας.

«Δεν υπάρχουν Σκοπιανοί χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη»

Οι οπαδοί της Σάλκε συνδέονται με δεσμούς φιλίας με τους οπαδούς της σκοπιανικής ομάδας Βαρντάρ. Από το 2004 οι δύο ομάδες είναι αδελφοποιημένες. Τις τελευταίες ώρες αναπαράγεται στο διαδίκτυο η είδηση ότι μεταξύ των Γερμανών οπαδών υπάρχουν Σκοπιανοί χούλιγκανς. Αστυνομικές πηγές διαψεύδουν κατηγορηματικά την συγκεκριμένη είδηση. Η μόνη πληροφορία που σχετίζεται με τα Σκόπια είναι ότι τέσσερα τουριστικά λεωφορεία με Γερμανούς οπαδούς έφτασαν στην Ελλάδα μέσω του γειτονικού κρατιδίου.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ενθουσιασμένος με ΑΠΟΕΛ ο Βαλβέρδε
Next Article Αντόνις: «Απίστευτη η ατμόσφαιρα στην Τούμπα με Ολυμπιακό»

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US