Χωρίς δύο ξεκίνησε η προετοιμασία

Οι απόντες της σημερινής –πρώτης στην εβδομάδα του τελικού- προπόνησης, μάλλον, δεν πονοκεφαλιάζουν και τόσο τον Γιώργο Γεωργιάδη. Κι αυτό γιατί γνώριζε εκ των προτέρων, ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του, τόσο τον Κώστα Κατσουράνη, όσο και τον Χέντβιγκες Μαντούρο.

Ο Κατσουράνης πήρε επιπλέον άδεια, πέραν του διήμερου ρεπό της ομάδας, καθώς δεν θα αγωνιστεί στον τελικό του Σαββάτου, ενώ ο Μαντούρο είναι ο μοναδικός που παραμένει στο ιατρικό δελτίο της ομάδας και σίγουρα δεν υπολογίζεται για τον τελικό. Ο Ολλανδός ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και θα αρχίσει σύντομα τρέξιμο για να προλάβει κάποια από τα τελευταία ματς των πλέι οφ.

Μετά από το ρεπό, ο Γεωργιάδης περίμενε με «άγριες διαθέσεις» τους παίκτες στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Όπως αναφέρει και το επίσημο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «το πρόγραμμα ήταν έντονο και αφορούσε την προσαρμογή σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η προπόνηση ξεκίνησε με τρέξιμο για προθέρμανση και φυσική κατάσταση, ασκήσεις τεχνικής για τη μεταβίβαση και την υποδοχή της μπάλας στο χώρο», ενώ στο τέλος το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε «τουρνουά τριών ομάδων με αγώνα 9Χ9 στο μισό γήπεδο με συγκεκριμένους περιορισμούς και τακτικές εντολές».

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για τον τελικό του Σαββάτου με μια προπόνηση αύριο το απόγευμα (17:00) στη Νέα Μεσημβρία.