Παρασκευή πρωί «πετάει» η αποστολή

Το πρωί της Παρασκευής στις 11:00 θα «πετάξει» η αποστολή του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα ενόψει του τελικού του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Η οριστική απόφαση λήφθηκε σε μια από τις αμέτρητες συσκέψεις για την καλύτερη προετοιμασία της παρουσίας του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου και με την σύμφωνη γνώμη του προπονητικού τιμ αποφασίστηκε η αποστολή να παραμείνει και να διανυκτερεύσει το Σάββατο στην Αθήνα και να επιστρέψει το απόγευμα της Κυριακής.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με πτήση τσάρτερ και σ’ αυτή θα συμμετέχουν όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ομάδας και όχι μόνο οι 18 που θα επιλεγούν από τον Γεωργιάδη για τον τελικό. Η αποστολή θα διαμείνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και θα συνοδεύεται μόνο από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στελέχη της ΠΑΕ και τους άνδρες της ασφάλειας του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το απόγευμα της Παρασκευής (18:00) στο ΟΑΚΑ, ενώ νωρίτερα Γεωργιάδης και Σαλπιγγίδης θα εκπροσωπήσουν την ομάδα στην κοινή συνέντευξη Τύπου (13:30) πριν τον τελικό. Η τελευταία προπόνηση θα είναι ανοικτή για 15 λεπτά προς τους εκπροσώπους του Τύπου. Η επιστροφή από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 14.00.

Αύριο Τετάρτη (23.04) θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας η Media Day αφιερωμένη στον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στις 11.00 θα είναι εκεί για να μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου πριν από την προγραμματισμένη για τις 12.00 προπόνηση που θα είναι ανοικτή για 15 λεπτά.